ADVERTISEMENT
Life

Imagini de infarct cu Alice Cavaleru, partenera lui Vladimir Drăghia, la sala de fitness. E mai în formă ca niciodată!

Autor: Dan Suta | 17.11.2020 | 20:30
Imagini de infarct cu Alice Cavaleru, partenera lui Vladimir Drăghia, la sala de fitness. E mai în formă ca niciodată!
Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia s-au căsătorit în 2018. Foto: Instagram

Alice Cavaleru, femeia care l-a convins pe Vladimir Drăghia să renunțe la burlăcie, le-a dezvăluit fanilor secretele siluetei sale.

ADVERTISEMENT

Mămică și soție devotată, Alice nu se neglijează cu toate că are multe responsabilități pe cap, mai ales de când a adus-o pe lume pe Zora, care anul ăsta a împlinit 3 anișori.

Frumoasa nevastă a fostului burlac de la Antena 1 a postat pe contul ei de Instagram câteva filmulețe de la sala de fitness, videoclipuri care cu siguranță i-au ”băgat în boală” pe toți bărbații, căci are un corp de invidiat.

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, într-o mare formă

Alice este o amantă a sportului și trage de fiare destul de des pentru a-și menține abdomenul perfect și trupul atletic de care se bucură doar Drăghia.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată cu o bluză albastră și niște colanți care scot în evidență formele posteriorului și a picioarelor sale, soția lui Drăghia se ține cu sfințenie de exercițiile fizice și ridică niște greutăți dând dovadă de destulă dibăcie.

Alice și Vladimir formează de ceva timp un cuplu, iar în anul 2018 s-au gândit să facă pasul cel mare. Nunta lor a fost una destul de discretă, așa cum este și viața lor intimă, chiar dacă partenera câștigăîtorului primului sezon Exatlon România a fost implicată, fără voia ei, în anumite controverse în urmă cu câțiva ani.

alice cavaleru
Alice Cavaleru, în formă maximă la sala de fitness. Foto: Instastory

Discretă cu viața ei privată și… totuși, un episod controversat a ieșit la iveală

Mai exact, presa tabloidă a scris că Alice s-a judecat cu fostul ei soț, Răzvan Cocea (da, a mai fost căsătorită o dată înainte de a se mărita cu Vladimir) pentru o avere colosală pe care ar fi făcut-o împreună, iar în cele din urmă ar fi pierdut procesul cu acesta.

ADVERTISEMENT

Cavaleru s-a ferit dintotdeauna să vorbească despre viața ei personală și se limitează doar la lucrurile pe care le poate împărtăși cu fanii, din care urmăritorii ei de pe Instagram au ceva de învățat, precum rutina ei zilnică de la sală, căci pe celebra rețea de socializare are peste 249.000 de abonați.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!