Life

Imagini de infarct cu Alice Cavaleru, partenera lui Vladimir Drăghia, la sala de fitness. E mai în formă ca niciodată!

17.11.2020 | 20:30
Imagini de infarct cu Alice Cavaleru partenera lui Vladimir Draghia la sala de fitness E mai in forma ca niciodata
Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia s-au căsătorit în 2018. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Alice Cavaleru, femeia care l-a convins pe Vladimir Drăghia să renunțe la burlăcie, le-a dezvăluit fanilor secretele siluetei sale.

Mămică și soție devotată, Alice nu se neglijează cu toate că are multe responsabilități pe cap, mai ales de când a adus-o pe lume pe Zora, care anul ăsta a împlinit 3 anișori.

ADVERTISEMENT

Frumoasa nevastă a fostului burlac de la Antena 1 a postat pe contul ei de Instagram câteva filmulețe de la sala de fitness, videoclipuri care cu siguranță i-au ”băgat în boală” pe toți bărbații, căci are un corp de invidiat.

Alice Cavaleru, soția lui Vladimir Drăghia, într-o mare formă

Alice este o amantă a sportului și trage de fiare destul de des pentru a-și menține abdomenul perfect și trupul atletic de care se bucură doar Drăghia.

ADVERTISEMENT

Îmbrăcată cu o bluză albastră și niște colanți care scot în evidență formele posteriorului și a picioarelor sale, soția lui Drăghia se ține cu sfințenie de exercițiile fizice și ridică niște greutăți dând dovadă de destulă dibăcie.

Alice și Vladimir formează de ceva timp un cuplu, iar în anul 2018 s-au gândit să facă pasul cel mare. Nunta lor a fost una destul de discretă, așa cum este și viața lor intimă, chiar dacă partenera câștigăîtorului primului sezon Exatlon România a fost implicată, fără voia ei, în anumite controverse în urmă cu câțiva ani.

ADVERTISEMENT
alice cavaleru
Alice Cavaleru, în formă maximă la sala de fitness. Foto: Instastory

Discretă cu viața ei privată și… totuși, un episod controversat a ieșit la iveală

Mai exact, presa tabloidă a scris că Alice s-a judecat cu fostul ei soț, Răzvan Cocea (da, a mai fost căsătorită o dată înainte de a se mărita cu Vladimir) pentru o avere colosală pe care ar fi făcut-o împreună, iar în cele din urmă ar fi pierdut procesul cu acesta.

Cavaleru s-a ferit dintotdeauna să vorbească despre viața ei personală și se limitează doar la lucrurile pe care le poate împărtăși cu fanii, din care urmăritorii ei de pe Instagram au ceva de învățat, precum rutina ei zilnică de la sală, căci pe celebra rețea de socializare are peste 249.000 de abonați.

ADVERTISEMENT