Sport

Imagini de la antrenamentul oficial al României. Apariție spectaculoasă a lui George Pușcaș. Foto

România a susținut antrenamentul oficial premergător duelului amical cu Irlanda de Nord. George Pușcaș a apărut la ședința de pregătire cu o nouă frizură.
21.03.2024 | 21:57
Imagini de la antrenamentul oficial al României înainte de amicalul cu Irlanda de Nord. Foto: FRF.ro.
ADVERTISEMENT

Naționala de fotbal a României a susținut joi seară antrenamentul oficial premergător meciului amical cu Irlanda de Nord, vineri, 22 martie, ora 21:45. Ședința de pregătire oficială a avut loc la Centrul Național de Fotbal de la Mogoșoaia.

Imagini de la antrenamentul oficial al României premergător duelului amical cu Irlanda de Nord

România o înfruntă pe Irlanda de Nord pe Arena Națională, vineri, 22 martie, de la ora 21:45. Va fi primul meci amical pentru „tricolori” în procesul de pregătire pentru EURO 2024, dar și primul test după calificarea la turneul final din Germania.

ADVERTISEMENT

Joi seară, jucătorii convocați de Edi Iordănescu s-au adunat pe unul dintre terenurile Centrului Național de Fotbal de la Mogoșoaia pentru a susține antrenamentul oficial dinaintea confruntării cu Irlanda de Nord.

După mai multe exerciții de încălzire, „tricolorii” au pornit jocul cu mingea. De asemenea, fotbaliștii convocați de Edi Iordănescu au exersat loviturile cu capul, dar și pasele dintr-o atingere pe circuit restrâns.

ADVERTISEMENT

George Pușcaș, din nou în centrul atenției. Atacantul a ieșit în evidență cu o nouă frizură

„Tricolorii” lui Edi Iordănescu au apelat la căciuli, mănuși sau jachete pentru a trece peste frigul care s-a instalat joi seară în Capitală. George Pușcaș a obișnuit cu aparițiile sale spectaculoase. În penultimul meci la Bari înainte de a reveni în lotul naționalei României, atacantul român a apărut cu o frizură inedită.

Atacantul împrumutat de Genoa la Bari, în Serie B, a apărut cu o frizură inedită și la antrenamentul oficial al naționalei dinaintea duelului amical cu Irlanda de Nord. Denis Alibec, Darius Olaru sau Florinel Coman au purtat căciuli la ședința de pregătire oficială.

ADVERTISEMENT
Imagini de la antrenamentul oficial al României înainte de amicalul cu Irlanda de Nord. Foto: FRF.ro.
Imagini de la antrenamentul oficial al României înainte de amicalul cu Irlanda de Nord. Foto: FRF.ro.

Înainte de fluierul de start al meciului de pe Arena Națională cu Irlanda de Nord, imnul național al României va fi intonat de tenorul Andrei Lazăr, de la Opera Națională București. În cantonamentul de la Mogoșoaia, „tricolorii” au făcut cunoștință cu mingea oficială EURO 2024.

Mingea va fi folosită atât la partida cu Irlanda de Nord, dar și în Spania, pe Wanda Metropolitano, la duelul cu Columbia. Folosirea mingii oficiale EURO 2024 a fost una dintre condițiile impuse în negocierea partidelor de pregătire.

ADVERTISEMENT

“Orice gol la echipa națională este important, dar cel cu Israel a fost cu adevărat special. Cred că acum suporterii au mai multă încredere în noi. La EURO vom merge cu gândul de a juca la victorie orice meci. Rezultatele bune ne fac și mai puternici. Sperăm la o vara superbă, peste cea din 2019, la U21”, a spus George Pușcaș, potrivit FRF.ro.

ADVERTISEMENT