Life

Imagini din culisele Asia Express 4. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat

Producătorii emisiunii Asia Express, de la Antena 1, au scos la iveală amănunte despre ce se întâmplă în timpul filmărilor.
08.08.2021 | 21:52
Imagini din culisele Asia Express 4. Ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

În spatele camerei sunt zeci de oameni care muncesc ore întregi pentru a obține o producție cu adevărat excepțională, imaginile din culise punând punctul pe „i”.

Fiecare echipă de la Asia Express are propriul cameraman, care este gata să surprindă fiecare detaliu din reacțiile, temerile, bucuriile și încercările de pe un drum despre care nu știu mare lucru.

ADVERTISEMENT

Asia Express 4, fotografii de la filmările de pe Drumul Împăraților

Și experiența de pe Drumul Împăraților nu este deloc una ușoară pentru concurenții care au plecat de acasă cu gânduri optimiste și cu energie pozitivă.

Întreaga echipă de filmare trece prin totul felul de provocări, la fel ca participanții de la Antena 1. Cameramanii au datoria de a fi cu un pas în urma concurenților, indiferent de vremea de afară sau de alte condiții.

ADVERTISEMENT

Andrei Pungovschi este fotograful care a surprins sezonul acesta momente importante din spatele camerelor de luat de vederi, dar și cu cele 9 echipe care au plecat în aventura vieții lor.

Potrivit a1.ro, artistul este unul dintre cei mai cunoscuți fotografi români, datorită pasiunii și perseverenței cu care reușește să vorbească prin imagini.

ADVERTISEMENT

Pasiunea lui Andrei Pungovschi s-a dezvoltat în 2006, de-a lungul anilor fotografiile sale fiind făcute publice în diverse publicații din străinătate.

De asemenea, a predat câțiva ani fotojurnalism și a câștigat o bursă de la Fundația Rosalynn Carter. Totodată, a fost premiat la numeroase concursuri internaționale.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Cosmin Selesi (@cosminselesioficial)

Asia Express, o experiență de neuitat pentru cele 9 echipe

Drumul este anevoios pentru fiecare concurent în parte, însă aventura și adrenalina sunt la cote maxime, dovadă că momentele petrecute în Asia Express nu vor fi uitate prea curând.

Cursa de pe Drumul Împăraților a pornit în Turcia și a continuat cu Georgia, Azerbaidjan și alte destinații surpriză, după ce în anii trecuți s-a filmat în Thailanda, Vietnam, Bangkok sau India.

Filmările pentru Asia Express au durat două  luni și s-au încheiat deja, reality show-ul urmând să apară pe post începând cu luna septembrie.

ADVERTISEMENT