Life

Imagini emoționante cu o pisică din Iași. A ajuns singură la o clinică veterinară pentru a-și aduce pe lume puii

Filmare spectaculoasă cu o pisică din municipiul Iași. Felina a mers singură la doctorul veterinar pentru a-și naște puii.
12.04.2024 | 07:45
Imagini emotionante cu o pisica din Iasi A ajuns singura la o clinica veterinara pentru asi aduce pe lume puii
Filmare spectaculoasă cu o pisică din municipiul Iași. Felina a mers singură la doctorul veterinar pentru a-și naște puii. Sursa foto: observatornews.ro
ADVERTISEMENT

Imagini emoționante cu o pisică din Iași. A ajuns singură la o clinică veterinară pentru a-și aduce pe lume puii. Medicii au rămas surprinși când au văzut instinctul pe care îl are animalul înainte de a fi mamă.

Filmare spectaculoasă cu o pisică din municipiul Iași. Felina a mers singură la doctorul veterinar pentru a-și naște puii

Filmare spectaculoasă cu o pisică din municipiul Iași. Felina a mers singură la doctorul veterinar pentru a-și naște puii, patru la număr. Clipul a impresionat până la lacrimi angajații dintr-o clinică veterinară din oraș.

ADVERTISEMENT

Animalul a căutat ajutor ore întregi înainte de a ajunge la clinică. Camerele de supraveghere o surprind dând târcoale clădirii și mieunând întruna pentru a fi băgată în seamă. Aceste evenimente se întâmplă la ora 01:46.

După ce se plimbă prin curtea spitalului pisica verifică fiecare ușă în speranța că cineva îi va răspunde și o va primi înăuntru. Din fericire, a nimerit fix la clinica unde a adus pe lume patru puişori, două pisici şi doi motani care-i seamănă mult.

ADVERTISEMENT

„A venit singură pe drum. A intrat în curtea spitalului, a verificat fiecare uşă până a venit la uşa care s-a deschis. O să încercăm să-i dăm spre adopţie în perioada sănătoasă, de la 8 săptămâni până la 3 luni, spre familii noi.

Mama Miţi o să fie sterilizată şi o să-i căutăm şi ei o căsuţă pentru că şi ea e o pisicuţă tânără”, a declarat Diana Mocanu, medic veterinar, pentru observatornews.ro. Doi dintre pui au fost deja adoptați de medicii din unitatea medicală.

ADVERTISEMENT

Pisica, lecție de viață pentru medicii veterinari

Pisica din Iași a oferit o adevărată lecție de viață pentru medicii veterinari, dar și pentru oamenii care au urmărit filmarea. Felina a emoționat multă lume cu instinctul matern de care a dat dovadă înainte de a aduce pe lume puii.

Animalul care a cerut ajutor în aceste momente a devenit viral și cu siguranță, nu va fi uitat prea curând. Specialiștii spun că felinele au, în general, un instinct matern foarte dezvoltat. Ele se ocupă cu devotament de pui, îi supraveghează și îi disciplinează, la nevoie.

ADVERTISEMENT

„Fix în noaptea respectivă chiar dădeam foarte multe mesaje pe grup cu toţi colegii şi le spuneam uite ce s-a întâmplat. Nu ne-a venit să credem. Am dat la absolut la toată lumea, toată lista, toţi prietenii”, a mai spus Diana Mocanu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT
Tags: