Life

Imagini inedite din Dubai. Un spectacol incredibil de drone a fost filmat pe cer

Imagini inedite au fost surprinse în Dubai, acolo unde a avut loc un spectacol incredibil de drone. Show-urile vor continua și în perioada următoare, la fel ca anul trecut.
23.12.2021 | 16:43
Imagini inedite din Dubai Un spectacol incredibil de drone a fost filmat pe cer
Spectacol incredibil de drone în Dubai. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Au fost surprinse imagini inedite din Dubai, acolo unde un spectacol incredibil pe cer a fost realizat cu ajutorul dronelor. Peste 300 de drone au creat imagini spectaculoase în capitala Emiratelor Arabe.

Orașul milionarilor nu dă niciodată greș atunci când vine vorba de astfel de spectacole. De data aceasta, dronele au fost folosite într-un mod inedit.

ADVERTISEMENT

Este un eveniment de neratat pentru cei care locuiesc sau vizitează orașul Dubai în perioada în care se desfășoară spectacolele.

Imagini spectaculoase din Dubai. Un spectacol incredibil a fost filmat pe cer

Locuitorii și vizitatorii din Dubai se pot bucura de un eveniment inedit în această perioadă. 300 de drone decolează seară de seară pentru a crea animații spectaculoase pe cer.

ADVERTISEMENT

Spectacolul de drone din Dubai a fost organizat cu ocazia Festivalului de Cumpărături (Dubai Shopping Festival – DSF), un eveniment îndrăgit al capitalei Emiratelor Arabe. Festivalul a început în urmă cu o săptămână, pe 16 decembrie.

Reprezentația cu drone are loc deasupra unui lac din centrul orașului. Și anul trecut a fost organizat un astfel de oraș cu ocazia aceluiași festival.

ADVERTISEMENT

Spectacolele au loc zilnic la ora 19:00, dar și la 21:30.

Mii de oameni s-au adunat ca să vadă celebrul spectacol cu drone. Celebra melodie „Ya Salam Ya Dubai” , interpretată de Rashed Al Majed și RedOne, a acompaniat show-ul.

300 de drone fac spectacol în fiecare seară, până la data de 30 ianuarie 2022. Mai multe imagini și filmări de la eveniment au fost postate pe rețelele de socializare de cei care au vizionat reprezentația din Dubai.

ADVERTISEMENT

Fiecare spectacol durează aproximativ patru minute și poate fi vizionat gratuit de locuitori și turiști.

Show-ul cu drone spune povestea orașului Dubai din trecut, prezent și viitor prin intermediul acestor animații spectaculoase, bazate pe o tehnologie inovatoare.

Cei care vizitează capitala luxului în această perioadă nu trebuie să rateze acest eveniment special.

Anul acesta se desfășoară cea de-a doua ediție a spectacolului cu drone din cadrul Festivalului de Shopping. Prima ediție a avut loc în anul 2020, în aceeași perioadă.

Dubai este recunoscut pentru show-urile incredibile organizate cu ocazia evenimentelor speciale. Și de Anul Nou, capitala luxului organizează un spectacol incredibil de artificii, astfel că cei aflați acolo se pot bucura de momente unice.

ADVERTISEMENT