News

Zece imagini surprinse cu drona care au scos la iveală adevărate surprize. Nimănui nu i-a venit să creadă. Foto

Zece imagini surprinse cu drona care au scos la iveală adevărate surprize și care au lăsat pe toți cu gura căscată
18.09.2021 | 11:41
Zece imagini surprinse cu drona care au scos la iveala adevarate surprize Nimanui nu ia venit sa creada Foto
Dronele au surprins de-a lungul timpului mai multe imagini surprinzătoare. Sursa foto - colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Zilele în care dronele erau folosite doar de armată sau militari sunt istorie și acum oamenii obișnuiți se bucură de asemenea aparate în scopuri recreative și chiar pentru diverse joburi. Pentru că există un progres rapid în tehnologia dronelor, nu este surprinzător deloc faptul că oamenii au început să surprindă câteva fotografii incredibile cu locuri care nu erau ușor accesibile înainte.

Așa a apărut un top 10 al celor mai tari imagini surprinse cu ajutorul dronelor, imagini pe care oamenii, în mod normal, nu aveau cum să le observe.

ADVERTISEMENT

Zece imagini surprinse cu drona care au scos la iveală mari surprize!

Nu ratați niciodată șansa de a face o fotografie de sus dacă aveți la îndemână o dronă. Și mai ales dacă sunteți la Morrison’s Quarry din Chelsea, Quebec. Apa este atât de curată aici încât veţi iubi acest loc. Este un loc special şi pentru scufundători având în vedere că există numeroase avioane și mașini în apă.

Morrison’s Quarry, un loc aparte. Sursa foto – facebook

A doua imagine este considerată o adevărată capodoperă realizată cu ajutorul dronelor. Panama City Beach, Florida a prezentat o fotografie în care puteți vedea un pescar care încearcă din răsputeri să aducă la mal un rechin, în timp ce oamenii îl privesc de la o distanță sigură. În cele din urmă, peştele a fost eliberat înapoi în ocean, nevătămat

ADVERTISEMENT
Sursa foto – facebook

În trecut a fost casa echipei de fotbal american Detroit Lions, dar, acum, stadionul Silverdome e mai degrabă o ruină. Nu mai este funcţional din  2002 și a fost cumpărat de investitori în 2009 pentru a-l transforma într-un stadion de fotbal care se joacă în europa. Lucrul acesta nu s-a mai întâmplat niciodată.

Sursa foto – facebook

Este un monument istoric întrucât a fost gazda Super Bowl-ului, aici s-au jucat finale NBA, Papa l-a vizitat și chiar Elvis a avut un concert pe acest stadion.

ADVERTISEMENT

Uriaşul iepuraș roz a fost fotografiat pentru prima dată de o dronă în regiunea Piemont din nordul Italiei în 2005. Având numele Hase, a măsurat 200 de metri în lungime și are 20 de metri înălțime. Conform planurilor urma să rămână acolo până în 2025, dar aceasta se descompusese deja până în 2016.

Sursa foto – facebook

Ceea ce vedeți în această spectaculoasă imagine reprezintă un punct perfect din Hong Kong, o metropolă cunoscută pentru zgârie-nori imenși. Deși blocurile sunt frumoase, nu toată lumea s-a bucurat de ele. Oamenii s-au plâns că în această zonă este aproape imposibil să te atingi de piața imobiliară.

ADVERTISEMENT
Sursa foto – facebook

Această fotografie a fost făcută în largul coastei sudului Californiei cu ajutorul unei drone. Forrest Galante și Mark Romanov filmau un documentar despre relația dintre oameni și rechini.

Sursa foto – facebook

Femeile din această fotografie, Jessica și Kelly, erau conștiente că un mare rechin alb înota cu ele. Scopul acestei fotografii a fost să arate lumii că rechinii nu sunt la fel de periculoși pe cât sunt descriși.

Nu se poate nega că SUA cheltuie mulți bani pentru echipamentele militare. Dar v-ați întrebat vreodată ce se întâmplă cu cele care au ieșit din uz? Pentru toate există varianta „The Boneyard” în Tucson, Arizona.

Sursa foto – facebook

Este locul de odihnă a peste 4000 de tipuri diferite de avioane militare. Acesta este cel mai mare centru de stocare din lume, existent de la sfârșitul celui de-al doilea război mondial.

O dronă care zbura peste Edinburgh, Scoția, a făcut această fotografie. Aceasta este o statuie supranumită Gulliver, Gigantul Blând. A fost realizată de Jimmy Boyle, un criminal condamnat în închisoarea Barlinnie din Glasgow.

Sursa foto – facebook

Statuia care a devenit destul de populară în rândul localnicilor a fost plasată și dezvelită în 1976. Deoarece a devenit instabilă de-a lungul anilor și guvernul a dorit să instituie un sistem de prevenire a inundațiilor, guvernul local a decis să o elimine în 2011.

Acesta este parcul tematic Six Flags abandonat, care se află în New Orleans East. În 2005, parcul a fost închis în timpul pregătirilor pentru uraganul Katrina. Din păcate, nu s-a deschis niciodată după aceea.

Sursa foto – facebook

Imaginea a fost făcută cu o dronă la două săptămâni după uraganul Katrina și puteți vedea că parcul era în mare parte sub apă în acel moment.

Doamnelor și domnilor, aceasta este Bazilica Sfântului Francisc de Assisi. Fotografia a fost făcută de o dronă care arată un complex aflat pe pământ de secole.

Sursa foto – facebook

Conform cercetărilor, construcția a început în 1228. Are două biserici, iar cripta este locul în care sunt ținute rămășițele Sfântului Francisc. Întregul complex a fost inclus pe lista Patrimoniului Mondial UNESCO în anul 2000.

ADVERTISEMENT