Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Imagini senzaționale din vestiarul Rapidului după 2-1 cu FCSB. „Bravo, băăă! Ne-am făcut damblaua”

Rapid a obținut o victorie importantă în duelul cu FCSB, scor 1-2, pe Arena Națională, pe un stadion în care au intrat peste 40.000 de suporteri.
06.11.2023 | 19:35
Imagini senzationale din vestiarul Rapidului dupa 21 cu FCSB Bravo baaa Neam facut damblaua
Dan Șucu a petrecut alături de soția și partenerii de afaceri de la Rapid victoria cu FCSB. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Victoria a fost foarte importantă atât pentru moralul elevilor lui Cristiano Bergodi, cât și pentru situația din clasament, unde echipa s-a apropiat la două puncte de lider.

Bucurie mare în vestiarul Rapidului după 2-1 cu FCSB

Jucătorii Rapidului au fost foarte bucuroși după meci. Fotbaliștii au cântat, după meci, în vestiar, un cântec cunoscut al galeriei echipei din Giulești.

ADVERTISEMENT

Bravo bă!”, a strigat Răzvan Oaidă, fost jucător de la FCSB, când a intrat în vestiarul echipei. Imediat, jucătorii au început să cânte un cântec popular al galeriei, denumit ”Când am venit prima oară în Giulești”.

Hai Rapid, ale! Pe echipa noastră o iubim de când am venit prima oară în Giulești, m-am îndrăgostit de o echipă ca-n povești”, sunt versurile cântate de jucătorii Rapidului, în vestiar, după victoria cu FCSB.

ADVERTISEMENT

Patronii Rapidului: ”Ne-am făcut damblaua”

Mai apoi, HORIA IVANOVICI a comentat o poză cu administrația Rapidului făcută după meci. Dan Șucu, Victor Angelescu, dar și alți oameni importanți, alături de jucătorul Albion Rrahmani, au făcut o poză, după care au postat imaginea, peste care au scris: ”Ne-am făcut damblaua”.

Hai să mai vedem o poză interesantă care are și explicație. Ne-am făcut damblaua, o poză cu toată conducerea Rapidului, o poză eveniment pe care o vor înrăma după victoria de aseară.

ADVERTISEMENT

Victoria este prețioasă, reușită în niște condiții foarte grele, cu foarte mulți jucători de bază accidentați. Repet, au zis: ne-am făcut damblaua.

Este o poză în care îl vedem pe Dan Șucu alături de soția lui, doamna Diana Șucu, rapidistă, ține din suflet cu Rapid și e foarte implicată la nivel emoțional, Victor Angelescu, Daniel Niculae și Rrahmani”, a spus HORIA IVANOVICI, despre petrecerea Rapidului.

ADVERTISEMENT

Rapid s-a impus în duelul cu FCSB, din etapa a 15-a a campionatului, într-un meci la care au asistat peste 40.000 de suporteri. Papeau a deschis scorul în minutul 39, iar Iacob a dus scorul la 2-0 în minutul 45+2.

Dawa a redus din diferență în minutul 65. Șut a fost aproape să aducă egalarea pentru gazde, în minutul 87, dar golul lui a fost anulat din cauza unui offside.

Cea mai tare emisiune de sport din România, FANATIK SUPERLIGA, proiect realizat de HORIA IVANOVICI, este LIVE pe FANATIK.RO în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30. Reluarea emisiunii are loc de la ora 17:30, în zilele de emisie, în premieră pe Facebook și Youtube.

Imagini de senzație din vestiarul Rapidului, după victoria cu FCSB

ADVERTISEMENT