Sport

Peluza Nord, reacție în forță după înfrângerea cu Rapid: „Disperarea vă copleșește când vorbiți de noi”

Peluza Nord a răspuns contestatarilor apăruți după meciul cu Rapid, care au spus că ultrașii au afișat o coregrafie inspirată de pe internet.
06.11.2023 | 15:11
Peluza Nord reactie in forta dupa infrangerea cu Rapid Disperarea va copleseste cand vorbiti de noi
Coregrafia afișată de Peluza Nord la meciul dintre FCSB și Rapid. Foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a pierdut meciul cu Rapid, scor 1-2, pe Arena Națională, în urma unei partide la care au asistat peste 40.000 de suporteri.

Peluza Nord răspunde criticilor după meciul cu Rapid

Ambele galerii au fost la înălțime la acest meci. Peluza Nord a fost acuzată că s-a inspirat la una dintre coregrafiile afișate la acest meci de la o poză preluată de pe internet.

ADVERTISEMENT

De asemenea, în ultima săptămână, membri Peluzei Sud, cei ce susțin CSA Steaua, au spus că nu este relevant numărul de fani de pe stadion.

Peluza Nord a răspuns acestor acuzații, într-un mod ironic. Referitor la coregrafia inspirată de pe internet, aceștia au spus că au existat multe alte coregrafii inspirate în fotbalul românesc.

ADVERTISEMENT

Fanii FCSB au spus că aceste comentarii sunt doar rezultatul frustrării acumulate de ”rivali” pentru că echipa din prima divizie adună zeci de mii de spectatori la meciurile importante.

În final, galeria condusă de Gheorghe Mustață a precizat că este recunoscătoare fanilor care au venit alături de ei în peluză și spune că, indiferent de rezultate sau de situația echipei, jucătorii trebuie să fie susținuți.

ADVERTISEMENT

Ce bucurie, ați reapărut. Fiecare moment în care vă vărsați frustrările pe net este o încântare pentru noi! Am înțeles, nu este vorba de 40.000 de mii de suporteri, că numărul nu contează! Am înțeles, nu este vorba de coregrafii afișate după ce au fost aflate de adversari și au apărut în toată presa!

Am înțeles, nu este despre coregrafii adresate unei echipe cu care nu ați jucat niciodată și pentru care nu existați! Am înțeles, nu este vorba de lecții de ultraserie predate pe foi la jandarmerie! Am înțeles, nu este vorba despre (probabil) sute de coregrafii cu Tom și Jerry, cu coperți din Iron Maiden sau Pink Floyd, Cu SuperEroi, cu Anime, cu Freddy Krueger sau Jason Voorheescare, cu desenele geniale de la PGWear.

ADVERTISEMENT

Nu, este despre disperarea care vă copleșește când vorbiți despre noi, despre neputința voastră în ceea ce ne privește, despre faptul că existăm și mai ales că nu ne pasă deloc de voi.

Noi suntem simpli, mulțumim celor care au venit alături de noi, alături de echipă, indiferent de situație, de lucrurile nepotrivite din jurul echipei! Vă mulțumim tuturor, învățam din greșeli, creștem pe zi ce trece și ne hrănim cu ura oamenilor mici, oameni care nu contează!”, a transmis Peluza Nord.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.5 este cota pentru ”GG” la meciul FCSB - FCU Craiova, de pe 12 noiembrie.