Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„Mai tare ca orice Intercity. I-am spulberat!” Ultrașii Rapidului, lecție pentru Mustață. „Prestație de agricultori”

Liviu Ungurean, liderul suporterilor Rapidului, a ironizat prestaţia galeriei FCSB-ului în duelul de pe Arena Naţională. "Bocciu" susţine că giuleştenii au dominat atmosfera pe stadion.
06.11.2023 | 12:40
Mai tare ca orice Intercity Iam spulberat Ultrasii Rapidului lectie pentru Mustata Prestatie de agricultori
„Mai tare ca orice Intercity. I-am spulberat!” Ultrașii Rapidului, lecție pentru Mustață. „Prestație de agricultori”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid a câştigat cu 2-1 derby-ul cu FCSB pe Arena Naţională. Au fost 40.000 de fani ai FCSB-ului care au plecat dezamăgiţi de la stadion, în schimb cei 2400 de rapidişti prezenţi au savurat o victorie dulce.

„Mai tare ca orice Intercity. I-am spulberat!” Ultrașii Rapidului, lecție pentru Mustață

Liviu Ungurean, liderul suporterilor giuleşteni, i-a ironizat la FANATIK SUPERLIGA pe rivalii din peluza FCSB-ului. Bocciu susţine că galeria Rapidului a predat o lecţie pe Arena Naţională:

ADVERTISEMENT

“Ca să fiu sincer, acum cobor din pat. Am avut un somn aşa dulce, nu am mai dormit aşa bine de foarte multă vreme. A fost bătaia pe care le-am aplicat-o aseară şi pe teren şi în tribune.

Le-am arătat ce înseamnă Rapidul. A trecut Rapidul aseară pe Arena Naţională mai tare ca orice Intercity de pe planetă. I-am spulberat. 2400 de rapidişti în stadion, am făcut instrucţie cu 40.000. 

ADVERTISEMENT

“O prestaţie de agricultori. Au fost tribunele pline de agricultori”

A fost ceva de povestit nepoţilor. Poate şi-au luat şi ei notiţe şi au văzut ce înseamnă o galerie şi cum se susţine o echipă de fotbal. Ar trebui să se uite şi să înveţe.

Dacă era după mine, exact ceea ce am discutat şi anul trecut, le dădeam toată peluza. Dar dacă nu s-a putut, noi având acolo abonamente vândute, pentru ei a fost ceva greu de perceput.

ADVERTISEMENT

Ei nu prea înţeleg lucrurile şi ceea ce înseamnă să susţii o echipă de fotbal. Drept dovadă, prestaţia lor de aseară. O prestaţie de agricultori. Au fost tribunele pline de agricultori. 

“N-au fost în stare să desfăşoare o coregrafie”

Au venit toţi ţăranii care plantează cartofi, ceapă, usturoi. Au venit şi s-au uitat ce înseamnă galeria Rapidului, care ştie să îşi susţină echipa şi i-a purtat pe braţe pe băieţi spre victorie. N-au fost în stare să desfăşoare o coregrafie.

ADVERTISEMENT

S-au încurcat între ei, s-au înnodat pe acolo. Nici nu vreau să vorbesc despre ei. S-a văzut cu ochiul liber, a văzut o lume întreagă. Acolo nu este mentalitate ultra. Oamenii ăştia nu ştiu ce înseamnă stadionul.

Mă mir că aseară nu au mai aprins bliţurile. Au fost umiliţi. În minutul 87 au plecat de pe stadion. Noi avem istorie, tradiţie la galerie, despre ce vorbim”, a spus Liviu Ungurean la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA se vede în fiecare luni, marți și vineri, ora 10:30, în direct doar pe www.fanatik.ro. În premieră, fiecare ediție a emisiunii poate fi urmărită în aceleași zile, de la ora 17:30, pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Liviu Ungurean a ironizat galeria FCSB-ului

ADVERTISEMENT