News

Imagini şocante! Accident teribil la Vaslui: doi bărbaţi au murit pe loc

17.11.2020 | 13:04
Imagini socante Accident teribil la Vaslui doi barbati au murit pe loc
ADVERTISEMENT

Un tragic accident de circulație a avut loc în această dimineață la Vaslui. Doi bărbați au murit pe loc după ce mașina în care se aflau s-a izbit frontal de un alt autoturism. Imaginile de la locul accidentului sunt șocante, mașina în care cei doi bărbați se aflau este distrusă.

Inspectoratul de Poliție Județean Vaslui au anunțat producerea acestui accident pe contul de Facebook al instituției și au menționat că mai multe echipaje de salvare s-au deplasat la fața locului.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, se pare că autoturismul cu numere de Constanța ar fi intrat pe contrasens și ar fi izbit frontal Matizul în care se aflau cei doi bărbați de 50 și 52 de ani.

Accident cumplit la Vaslui. Doi bărbați au murit

Mașina celor doi bărbați s-a răsturnat, iar aceștia au fost scoși dintre fiare de echipele de descarcerare. Niciunul dintre ei nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Conducătorul celuilalt autoturism a scăpat cu răni minore.

ADVERTISEMENT
Accident Vaslui
Accident Vaslui
Sursa foto: Facebook – ISU Vaslui

„Astăzi, pe DN 15D, în comuna Vulturești, accident rutier grav cu două victime. Garda II Negrești din cadrul Detașamentului de pompieri Vaslui a intervenit cu o autospecială de stingere echipată cu modul pentru descarcerare, o ambulanță SMURD tip B2 (EPA) și echipaje specializate la un accident rutier produs pe DN 15D, în localitatea Vulturești, comuna Vulturești.

Accident Vaslui
Accident Vaslui
Sursa foto : ISU Vaslui

În accident au fost implicate două autoturisme și trei persoane. În sprijinul pompierilor negreșteni, la fața locului a fost deplasată și o ambulanță tip B1 aparținând SAJ Vaslui. La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două victime încarcerate, aflate în stare de inconștiență. Concomitent cu operațiunile pentru descarcerare, au fost efectuate și manevre de resuscitare.

ADVERTISEMENT

După aproximativ 15 minute, victimele au fost descarcerate, continuându-se protocolul de resuscitare. Din nefericire, cele două victime nu au răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul acestora.

Cea de-a treia persoană implicată în accident a suferit leziuni minore, aceasta fiind preluată de echipajul de pe ambulanța aparținând SAJ Vaslui. Circumstanțele și cauza producerii acestui accident rutier sunt cercetate de instituțiile abilitate în acest sens”, este anuntul ISU Vaslui.

ADVERTISEMENT

Circulația pe DN 15D a fost oprită, în urma acestui accident. Aceasta a fost reluată în jurul ore 10:00, anunță IPJ Vaslui pe site-ul oficial.

ADVERTISEMENT