News

Imagini șocante pe un drum din Lugoj. Șoferul adoarme la volan și se răstoarnă în apropierea unei benzinării. Video

Un șofer din Lugoj a adormit la volan și s-a răsturnat în dreptul unei benzinării din Lugoj. Accidentul a avut loc vineri, 19 mai.
19.05.2023 | 18:41
Imagini socante pe un drum din Lugoj Soferul adoarme la volan si se rastoarna in apropierea unei benzinarii Video
Un șofer a adormit la volan și s-a răsturnat. Foto: Captura Video.
ADVERTISEMENT

Scene de groază pe un drum național din România. Un șofer obosit a adormit la volan, iar autoutilitara pe care o conducea s-a răsturnat în apropierea unei benzinării. Momentul în care vehiculul a ieşit de pe șosea a fost înregistrat de o cameră de supraveghere. Accidentul a avut loc vineri, 19 mai, pe raza localității Lugoj.

Un șofer a adormit la volan și s-a răsturnat în apropierea unei benzinării

Potrivit oamenilor legii, șoferul autoutilitarei, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a fost rănit și transportat la spital. Se pare că bărbatul nu a mai putut să facă fața oboselii și a ațipit la volan. Din fericire, șoferul a scăpat cu viață. Momentul în care acesta se răstoarnă a fost înregistrat şi publicat în presa locală.

ADVERTISEMENT

Un bărbat în vârstă de 45 de ani a condus o autoutilitară pe DN6-Centura Lugoj către Caransebeș, iar în dreptul unei stații de carburant a intrat în coliziune cu o bordură, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile.

În urma impactului, conducătorul auto a fost rănit și transportat la spital. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpa”, au precizat reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT

Patru victime în urma unui accident din Prahova

Un alt accident a avut loc vineri după-amiază, în județul Prahova, pe DN1. Evenimentul rutier s-a produs în apropierea localității Bănești. Un șofer în vârstă de 74 de ani a intrat în coliziune cu un alt autoturism, iar impactul a proiectat unul dintre vehicule într-o a treia mașină.

Potrivit polițiștilor, în cele trei autoturisme se aflau  nouă persoane, patru dintre ele au fost rănite și transportate la spital“Din primele date, un bărbat în vârstă de 74 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN1, la un moment dat a intrat în coliziune cu un alt autoturism condus tot de un bărbat, în vârstă de 43 de ani.

ADVERTISEMENT

În urma impactului, unul dintre autoturisme a fost proiectat într-un altul condus de o tânără în vârstă de 26 de ani. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a trei pasagere în vârstă de 32, 44 și respectiv 74 de ani.

Toți conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest rezultatul fiind 0,00mg/l alcool pur în aerul expirat, în toate cele trei cazuri. Traficul rutier este restricționat pe banda nr. 2 a sensului de mers Ploiești – Brașov.

ADVERTISEMENT

Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier”, au afirmat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Prahova.

ADVERTISEMENT