News

Accident bizar, două motociclete s-au ciocnit pe un drum comunal din Gorj. Unul dintre motociclişti are doar 14 ani

Accident bizar, două motociclete s-au ciocnit pe un drum comunal din Gorj. Unul dintre motociclişti are doar 14 ani și niciuna dintre motociclete nu era înmatriculată.
18.05.2023 | 16:12
Accident bizar doua motociclete sau ciocnit pe un drum comunal din Gorj Unul dintre motociclisti are doar 14 ani
Accident bizar, două motociclete s-au ciocnit . Foto: Inquam Photos / Cornel Putan
ADVERTISEMENT

Accident bizar, două motociclete s-au ciocnit pe un drum comunal din Gorj. Unul dintre motociclişti are doar 14 ani și niciuna dintre motociclete nu era înmatriculată. Polițiștii vor încerca să afle cum a fost posibil ca cele două motociclete să se ciocnească pe un drum comunal care nu este intens circulat.

Accident bizar, două motociclete s-au ciocnit

Așadar, un adolescent de 14 ani a fost implicat într-un accident ieșit din comun într-un sat din Gorj. Asta, pentru că adolescentul s-a suit pe o motocicletă neînmatriculată, fără a avea carnet și a lovit din plin o altă motocicletă, care venea din sens opus. Și această motocicletă era neînmatriculată, lucru constatat de polițiști imediat după accident.

ADVERTISEMENT

Totul s-a produs pe un drum din Gorj, iar ambii motocicliști au ajuns la spital în urma coliziunii. Conform IPJ Gorj, accidentul a avut loc pe un drum din comuna Ciuperceni. ”La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul Biroului Rutier, care au stabilit că un bărbat de 39 de ani, din comuna Ciuperceni şi un minor de 14 ani, din aceeaşi localitate, în timp ce conduceau două motociclete, din sensuri diferite, pe strada Văianu, din comuna Ciuperceni, au pierdut controlul vehiculelor şi au intrat în coliziune. În urma impactului, cei doi conducători au fost răniţi, aceştia fiind transportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate”, a transmis IPJ Gorj.

Polițiștii au constatat că cele două motociclete erau neînmatriculate, iar copilul de 14 ani nu deține permis de conducere. În urmă cu trei zile, un tânăr de 21 de ani din Turda murea în județul Alba, în localitatea Rimetea, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 107M. Conform IPJ Alba, tânărul a murit după ce a intrat în coliziune cu un stâlp din afara părții carosabile.

ADVERTISEMENT

Din păcate, tânărul nu a răspuns manevrelor de resuscitare atunci când la fața locului au ajuns salvatorii, astfel că a fost declarat decesul acestuia. La intervenția de salvare a participat inclusiv Salvamont Alba cu mai mulți reprezentanți, alături de un elicopter SMURD. Medicii au încercat mai bine de o oră să-l resusciteze pe tânăr. Polițiștii cred că viteza excesivă e principala cauză a accidentului, pentru că tânărul ar fi pierdut controlul motocicletei tocmai pentru că mergea cu o viteză foarte mare.

În 3 mai 2023, un alt motociclist își pierdea viața pe DN 66, în zona Defileului Jiului, pe raza județului Gorj. Era vorba de un cetățean ceh în vârstă de 43 de ani care nu a mai putut fi salvat de medici. ”În urma coliziunii, conducătorul motocicletei, un cetățean ceh, de 43 de ani, a fost rănit grav, fiind transportat la o unitate medicală din municipiul Petroșani, județul Hunedoara.

ADVERTISEMENT

Conducătorul autoutilitarei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii accidentului rutier. Bărbatul a decedat la spital“, explica IPJ Gorj. Polițiștii vor continua investigația pentru a afla cu exactitate cine se face vinovat de acest accident.

Nici bucureștenii nu sunt feriți de astfel de accidente, cel mai recent fiind impactul dintre un autobuz și o motocicletă, la intersecția dintre Bulevardul Expoziției și strada Aviator Popișteanu, pe linia STB 105. Aici, motocicleta a lovit din lateral autobuzul și a rămas prinsă sub acesta, însă, din fericire, nimeni nu a fost rănit.

ADVERTISEMENT

Șoferii se plâng că respectiva intersecție e periculoasă, indiferent de viteza cu care se circulă. ”Intersecția aia e periculoasă cu orice mijloc de transport ești și orice viteza ai”, a transmis un șofer pe Facebook. Polițiștii încearcă și în acest caz să afle cine se face vinovat de acest accident, motociclistul sau șoferul autobuzului.

ADVERTISEMENT