News

Imagini virale cu un dromader, pe un drum din Cluj. ”E normal să fie și cămile, dacă prețurile sunt ca în Dubai”

Val de reacții, în mediul online, în urma unor imagini virale cu un dromader, pe un drum din Cluj. De unde a apărut animalul?
19.12.2023 | 13:14
Imagini virale cu un dromader pe un drum din Cluj E normal sa fie si camile daca preturile sunt ca in Dubai
Imagini virale cu un dromader, pe un drum din Cluj. colaj Fanatik/ Foto captură TikTok
ADVERTISEMENT

Imagini virale cu un dromader, pe un drum din Cluj, care au stârnit un val de reacții în mediul online. Un șofer a întâlnit un „coleg de trafic” neașteptat, pe drumul dintre Cluj-Napoca și Feleacu, zilele trecute.

Imagini virale cu un dromader, pe un drum din Cluj

Bărbatul s-a trezit, deodată, cu un dromader în fața sa. Surprins, clujeanul a scos telefonul și a filmat mamiferul, iar apoi a postat imaginile pe platforma TikTok, însoțite de descrierea „De când avem cămile la Cluj?”.

ADVERTISEMENT

Videoclipul a devenit viral, în mai puțin de 24 de ore reușind să strângă sute de reacții și distribuiri. De altfel, internauții au lăsat foarte multe comentarii spumoase la postarea bărbatului din Cluj.

Dacă unii dintre ei s-au simțit obligați să îi atragă atenția că este vorba despre un dromader, alții au comentat ironic, făcând legătura între prețurile ridicate la locuințele din Cluj și cele din… Dubai.

ADVERTISEMENT

”E normal să fie și cămile, dacă prețurile sunt ca în Dubai”/ „Încălzirea globală”/ „Păi, Clujul deja îi ceva locație exotică, la ce prețuri îs acolo la toate.”/ „A auzit cum că la Cluj e mai scump ca în sărăcia aia de Dubai”, sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de români la videoclip.

”Este de la noi din curte, dar o mai lăsăm liberă”

Ulterior, s-a făcut lumină privind această „apariție surprinzătoare”. Dromaderul aparține reprezentanților Wonderland Resort, fiind adus din Austria în urmă cu doi ani, așa cum au declarat aceștia pentru presa locală.

ADVERTISEMENT

Mai mult, oamenii spun că au în plan să deschidă un parc zoo. Nu este pentru prima dată când este lăsat liber sau când ajunge pe străzi. Proprietarii spun că, acum ceva timp, a fost găsit și pe Calea Turzii din Cluj-Napoca.

”Este de la noi din curte. Am adus-o, acum doi ani, din Austria, de la un circ unde fusese abandonată. Are grajdul ei, împreună cu caii, dar o mai lăsăm liberă prin curte.

ADVERTISEMENT

O lăsăm prin livadă, dar acuma cum nu mai are ce mânca acolo și vine să mănânce frunzele de la pomii ornamentali. O lăsăm afară cât vrea. Dacă îi este frig, merge în grajd. Ne mai sună vecinii, la unul i-a stricat o poartă. Câteodată ajunge până în Calea Turzii”, au declarat reprezentanții Wonderland Resort, potrivit stiridecluj.ro.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: