Imaginile care îl vor bulversa pe Gigi Becali. Soțul Teodorei, prins în timp ce făcea gesturi neobișnuite pe litoral

Claudiu Ilie   
în Stiri mondene
05/08/2020, 09:28
Imaginile care îl vor bulversa pe Gigi Becali. Soțul Teodorei, prins în timp ce făcea gesturi neobișnuite pe litoral
FCSB şi FC Botoşani, cele două echipe care nu au optat pentru schimbarea sistemului în Liga 1: "Nu şi-au argumentat poziţia!"

Gigi Becali este unul dintre cei mai familiști oameni din sfera publică, iar pentru el soția și cele trei fete pe care le are înseamnă totul.

Ginerele latifundiarului din Pipera a fost surprins pe litoral, în timp ce făcea anumite gesturi față de soția lui. Cei doi ar fi avut mai multe discuții tensionate de față cu fiica lor, dar și prietenii care îi însoțeau.

Mihai Mincu, fostul iubit al Danielei Crudu și actualul soț al Teodorei Becali, s-a făcut băiat de casă, însă asta nu-l împiedică să se mai ciondănească, din când în când, cu nevasta, ca orice cuplu.

Gigi Becali va privi cu ochi mari întâmplarea

Pentru că este plin sezon estival, iar familia Becali administrează câteva locații de lux pe plaja milionarilor din Mamaia, Teodora Becali și Mihai Mincu au plecat cu fetița de câteva luni într-o vacanță pe litoral.

Toate bune și frumoase, mai ales că nepoata lui Gigi Becali este cuminte din cale afară și nu-și ține părinții, aceștia au fost în formă când au ajuns la malul mării, unde s-au bucurat și de compania mai multor prieteni.

La un moment dat, însă, familia Becali s-a aprins în discuții și s-au contrariat, Mihai Mincu gesticulând de față cu toată lumea, semn că nu-i convenea ce i se spune. Din fericire, discuția s-a terminat cu zâmbetul pe buze pentru toată lumea, scrie ciao.ro. (Vezi IMAGINILE aici).

Și-a văzut nepoata de două ori

Cu toate că se duc pe litoral, unde contactul cu alți oameni este inevitabil, familia Becali-Mincu se teme de coronavirus. Latifundiarul din Pipera a declarat că și-a văzut de două ori nepoata de când a venit pe lume, iar asta pentru a o proteja. „ Mie nu mi-e frică. Am văzut-o de două ori şi de la distanţă. E Covidul ăsta. Mă refer la copil. Mă îmbolnăvesc eu şi toată familia, dar copilul îl protejez. Noi, oamenii mari, ne îmbolnăvim! Două-trei perfuzii, vitamina C, zinc şi gata“, a comentat Gigi Becali.

Teodora Becali și Mihai Mincu s-au căsătorit în 2019, după care au plecat într-o lună de miere extinsă în Statele Unite și Bora Bora, iar anul acesta, fiica milionarului a devenit mamă la 24 de ani. Ea a născut o fetiță pe nume Maria.

 

Închide ×