Life

Imaginile cu care Dana Budeanu a încins Instagramul. S-a pozat fără sutien, în ipostaze amețitoare

19.11.2020 | 10:20
Imaginile cu care Dana Budeanu a incins Instagramul Sa pozat fara sutien in ipostaze ametitoare
ADVERTISEMENT

Dana Budeanu este una dintre cele mai controversate personaje de pe internet. Pe contul de Instagram, ea postează clipuri și imagini cu trimitere către politica românească, însă ultimele fotografii o arată îmbrăcată în ținute care îi lasă la vedere corpul bine lucrat, rochii mulate care lasă la vedere și lipsa lenjeriei intime.

Dana Budeanu nu este fan al sutienului, drept pentru care de cele mai multe ori apare în clipurile sale fără prețioasa lenjerie intimă. Într-o fotografie de peInstagram, stilistul vedetelor apare cu mâna pe piept, purtând un sacou deschis, iar sub el nu avea absolut nimic, fiind îmbrăcat direct pe pielea goală.

ADVERTISEMENT

Ea a devenit cunoscută pentru aparițiile sale la Vorbește lumea, unde comenta ținutele vedetelor. Este fashion editor și are propriul showroom de haine pe care le vinde la prețuri exorbitante. Dana Budenau pozează senzual, cu picioarele lungi la vedere, îmbrăcată mereu foarte simplu. Stilistul investește foarte mult în ținutele sale, majoritatea fiind create tocmai de ea.

Dana Budeanu, fără sutien, în ipostaze incendiare pe Instagram

Dana Budeanu este fără doar și poate una dintre persoanele care influențează opinia publică din România, căci video-urile sale de pe Youtube sunt urmărite de milioane de oameni. Verdictul fashion editor-ului este solicitat mereu, iar când se afla în vacanța, Dana Budeanu primea surte de mesaje pentru actualizarea verdictului.

ADVERTISEMENT

Ea a a apărut și pe la câteva emisiuni la Antena 3 pentru a vorbi despre viața politică a unor personaje cheie din Guvern. De altfel, ea a criticat decizia autorităților de a le impune oamenilor purtarea măștilor de protecție, pe motiv că și tatăl ei este o persoană în vârstă și nu suportă să-l vadă cu mască de protecție.

„Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și eu am o obsesie pentru bătrâni pentru că tatăl meu are 88 de ani, nu este bătrân este mai tânăr decât mine în toate cele. Nu suport să văd pe stradă oameni în vârstă cu măști, care abia merg și sunt batjocoriți.

ADVERTISEMENT

Când l-am văzut pe tata cu mască prima dată în fața casei arăta ca un om bolnav. Nu suport bătaia de joc a persoanelor în vârstă. Îmi cer scuze pentru prosteala asta! O nație care nu își respectă bătrânii, e zero” a spus Dana Budeanu la Antena 3.