Life

Imaginile durerii. Gestul făcut de Charles și Camilla înainte de înmormântarea Prințului Philip

17.04.2021 | 15:25
Imaginile durerii Gestul facut de Charles si Camilla inainte de inmormantarea Printului Philip
Prințul Charles și Camilla, sfâșiați de durere în urma morții fostului duce de Edinburgh. Foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Prințul Charles și soția lui, Camilla, au făcut un gest care a atras atenția presei înainte de înmormântarea Prințului Philip. Cuplul princiar a dorit să aducă un ultim omagiu soțului Reginei Elisabeta a II-a în felul lor, iar imaginile au făcut deja înconjurul lumii.

Charles și Camilla sunt vizibili afectați de moartea Prințului Philip, care a închis ochii definitiv chiar în ziua aniversării lor.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au dus să vadă florile și coroanele pe care oamenii le-au depus în memoria fostului duce de Edinburgh. Camilla, îmbrăcată complet în negru, a fost văzută la un moment dat plângând, iar Charles nu și-a putut stăpâni nici el exprimarea durerii.

Charles și Camilla, vizibil afectați de moartea Prințului Philip

Ducii au fost imortalizați pe 15 aprilie, în prima lor apariție publică după anunțarea decesului Prințului Philip la grădinile de la Marlborough House, Londra, unde au fost așezate sute de coroane și buchete de flori lăsate de oamenii simpli în cinstea soțului Reginei.

ADVERTISEMENT

Cu două zile înainte de momentul înmormântării Prințului Philip, Charles și Camilla au ținut să citească mesajele de condoleanțe scrise de britanici pe coroanele de flori și au spus și o rugăciune în gând în fața oceanului de flori, realizând încă o dată cât de iubit a fost soțul Reginei Elisabeta.

La o zi după decesul lui Philip, Charles a declarat că tatăl său ar fi fost surprins să vadă cât de iubit era, căci mesajele de condoleanțe care au curs în urma morții sale au impresionat întreaga Casă Regală.

ADVERTISEMENT
camilla
Camilla s-a aplecat să citească mesajele scrise de oameni în memoria Prințului Philip la Grădinile de la Casa Marlborough din Londra. Foto: Hepta
charles camilla
Prințul Charles și soția lui, impresionați de numărul mare de flori depuse de oamenii simpli. Foto: Hepta
charles camilla
Imaginile cu cei doi sunt din 15 aprlie, cu două zile înainte de înmormântarea Prințului Philip

Harry, fără Meghan Markle la înmormântare

Înmormântarea Prințului Philip are loc astăzi, 17 aprilie, în condiții stricte, dată fiind pandemia de coronavirus. La funeralii participă familia acestuia, iar de pe listă nu au lipsit cei doi nepoți, Harry și William.

Prințul Harry a ales să fie prezent la înmormântarea bunicului său, după ce presa britanică a speculat pe această temă, scriindu-se la un moment dat că acesta s-ar putea să nu ajungă la Londra, având în vedere că soția lui, Meghan Markle este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Harry a ajuns în cele din urmă, însă fără Meghan, căreia medicul nu i-a recomandat să călătorească având în vedere că este gravidă.

 

ADVERTISEMENT
Tags: