Life

Împăcarea momentului. Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu, din nou împreună

13.07.2020 | 14:02
Impacarea momentului Gheorghe Turda si Nicoleta Voicu din nou impreuna
ADVERTISEMENT

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit în urmă cu câteva luni bune, aruncându-și vorbele grele în public. Timpul a trecut și cei doi au îngropat securea revenind la gânduri mai bune, cei doi artiști de muzică populară acordând încă o șansă poveștii lor de dragoste.

Cei doi s-au certat și împăcat în repetate rânduri, iar acum sunt din nou împreună. Cea care a făcut împărtășit vestea momentului a fost chiar Nicoleta Voicu care a scris un mesaj emoționant în mediul online. Femeia mai tânără cu 23 de ani decât Gheorghe Turda și-a exprimat sentimentele pe care le are pentru acesta.

ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară și renumitul interpret par mai fericiți ca niciodată. Așadar, se pare că nimic nu poate sta în calea fericirii lor, dragostea fiind mai puternică decât insultele și jignirile pe care și le-au aruncat în trecut când au ales să meargă pe drumuri diferite.

Nicoleta Voicu, o nouă șansă pentru fostul iubit, Gheorghe Turda

Împăcarea dintre cei doi vine după ce în urmă cu puțin timp s-au întâlnit pentru a discuta. La vremea respectivă Gheorghe Turda mărturisea că se simte foarte bine singur și că nu și-ar mai dori să revină la vechea relație cu Nicoleta Voicu, însă destinul a avut alte planuri pentru ei.

ADVERTISEMENT

„Întâlnirea cu tine a schimbat copilul din mine. Încă naivă, fragilă, când te-am întâlnit, dăruiam fără să mă gândesc la ziua de mâine. Dăruiam tot. Ușor debusolată, căutam un punct de reper într-un univers pe care nu-l puteam cuprinde nici cu mintea, nici cu privirea.

Ai venit de nicăieri. Așa a fost atunci. Se stabilise un punct fix în universul meu și începusem să-mi construiesc viața în jurul acelui punct fix: tu”, a scris Nicoleta Voicu în mediul online.

ADVERTISEMENT

Cântăreața susține că timpul care a trecut de la separare a așezat lucrurile, cel care a făcut primul pas spre împăcare fiind Gheorghe Turda. Interpreta de muzică populară a mărturisit la un post de televiziune că au ajuns la gânduri mai bune după ce artistul a comentat la una dintre postările ei.

„S-au așezat lucrurile în timp și au tot venit reacții pozitive din partea lui Gheorghe Turda către mine. a lăsat câteva rânduri la una dintre postările mele în care spuneam că sunt un om care și-a văzut tot timpul de viața lui, care nu a destrămat familia nimănui.

ADVERTISEMENT

Și cred că i-a plăcut foarte mult. Cunoscându-mă, a simțit nevoia să lase câteva rânduri acolo și m-a impresionat acest lucru. Au fost de la început câteva tatonări. Ne-am tot întâlnit. Noi am tot fost văzuți de vecinii mei împreună. Eu sunt o persoană asumată”, a spus Nicoleta Voicu la Antena Stars, scrie a1.ro.

 

ADVERTISEMENT