Life

Kamara, pregătit să intre în cușca RXF. Ce mesaj i-a transmis adversarului său, Justițiarul din Berceni

Kamara și Justițiarul din Berceni se vor lupta în cușca RXF, pe 29 mai. Artistul se antrenează pentru a da tot ce are mai bun în ring.
26.04.2024 | 16:37
Kamara pregatit sa intre in cusca RXF Ce mesaj ia transmis adversarului sau Justitiarul din Berceni
Kamara se va lupta în cușca RXF cu Justițiarul din Berceni. Sursa foto: Pixabay, Instagram
ADVERTISEMENT

Kamara are de gând să își depășească limitele și anul acesta. După ce a participat la Survivor, artistul vrea să le demonstreze tuturor că este luptător, în adevăratul sens al cuvântului. Și ce ocazie mai bună putea să aibă pentru asta, dacă nu o luptă în cușca RXF.

Kamara se va duela în cușca RXF cu Justițiarul din Berceni

Kamara se numără printre artiștii care nu mai are nevoie de niciun fel de prezentare. De-a lungul timpului, acesta a ajuns la inimile celor de acasă datorită melodiilor pe care le-a lansat în formula Alb Negru, alături de Andrei Ștefănescu.

ADVERTISEMENT

De câțiva ani buni, Kamara le-a arătat tuturor că are foarte bine dezvoltată latura de luptător. Aceasta a participat la Survivor România și le-a demonstrat multora că are ceva de spus.

Anul acesta, în sezonul dedicat celor mai buni concurenți, Kamara a lipsit, dar, asta nu înseamnă că nu are alți ași în mânecă. Drept dovadă, peste o lună, va intra în ringul de luptă.

ADVERTISEMENT

Kamara și Justițiarul din Berceni vor intra în cușca RXF. Galele RXF sunt unele destul de dure, așa că doar cel mai bun va reuși să învingă. Pentru asta, Kamara deja se antrenează.

Nu este pentru prima dată când artistul intră în cușca RXF. Tocmai din acest motiv,  Kamara nu are emoții și crede că are toate șansele să își învingă adversarul.

ADVERTISEMENT

Gala RXF dintre Kamara și Justițiarul din Berceni va avea loc pe 29 mai

Kamara și Justițiarul din Berceni vor intra în ring pe 29 mai. Artistul are deja programul încărcat cu antrenamente MMA și vrea să dea tot ce are mai bun în ring.

Cât despre adversarul său, Kamara știe că nici Justițiarul din Berceni nu este la prima tangență cu astfel de lupte. Justițiarul din Berceni va intra pentru a treia oară în cușca RXF și, surprinzător sau nu, acesta a declarat că era fan Alb Negru atunci când era mic.

ADVERTISEMENT

”Mă antrenez pentru gala Rxf, va avea loc pe 29 mai la Sala Polivalentă. Mă voi lupta în cușcă cu Justițiarul de Berceni. Este al doilea meci al meu, iar al lui este al treilea.”, a spus Kamara pentru cancan.ro.

Între Kamara și Justițiarul din Berceni nu există nicio animozitate, așa cum a subliniat și artistul. Lupta lor va fi una cât se poate de corectă și se va axa doar pe latura sportivă.

”Nu am nicio animozitate cu el. Va fi doar sportivitate și fair-play și cine va fi mai bun, va câștiga.”, a mai spus artistul pentru sursa citată.

În schimb, Kamara i-a asigurat pe toți cei care vor să mai intre în cușcă cu el că nu vor avea deloc o viață ușoară. Artistul se antrenează temeinic, astfel că va fi foarte greu de învins în luptă.

ADVERTISEMENT