Life

Împăcarea sezonului la Puterea dragostei? Alexandra și Codruț, așa cum nu și-i mai imagina nimeni!

29.12.2020 | 13:41
Impacarea sezonului la Puterea dragostei Alexandra si Codrut asa cum nu sii mai imagina nimeni
ADVERTISEMENT

Ar putea fi împăcarea momentului la Puterea dragostei! Alexandra și Codruț au protagonizat unul din cele mai neașteptate momente din ultima perioadă, având în vedete că sunt, oficia, despărțiți.

Cei doi concurenți se joacă de-a șoarecele cu pisica de când s-au separat, iar lumea nu prea mai înțelege dacă sunt prieteni sau au revenit la stadiul inițial de iubiți.

ADVERTISEMENT

Alexandra a vrut să îi dea un pupic lui Codruț, însă acesta a vrut să o păcălească și să îi fure un sărut. Tânăra cu părul mov nu a fost deranjată de intenția lui Codruț, chiar dacă s-a ferit, semn că între cei doi încă e posibilă o împăcare, spre bucuria susținătorilor.

Alexandra și Codruț de la Puterea dragostei se joacă de-a sărutul

În tot timpul despărțirii, Codruț nu a renunțat niciodată la inima Alexandrei, chiar dacă fata i-a dat de înțeles foarte clar că nu mai vrea să aibă de-a face cu ea.

ADVERTISEMENT

Au existat momente destul de tensionate între cei doi, însă odată cu trecerea timpului, s-au apropiat din nou, mulți susținând că este doar strategia Alexandrei ca să mai iasă în față, de teamă că noua concurentă Maria i-ar putea fura voturile telespectatorilor, având în vedere că la ultima gală moldoveanca a urcat pe locul trei în clasamentul favoritelor.

Strategie sau apropiere pe bune?

Alexandra s-a arătat extrem de geloasă de fiecare dată când Codruț s-a apropiat de câte o fată, iar când a aflat că Maria l-a sunat la un moment dat la 4 dimineața, a scos flăcări pe nas ca dragonii.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut dacă între cei doi va renaște povestea de iubire care i-a unit cândva. Din comportamentul lor din ultima perioadă, este clar că amândoi își doresc să fie împreună, dar le place să se țină pe jar unul pe celălalt.

Alexandra și Codruț formează una dintre cele mai iubite perechi de la Puterea dragostei, alături de Mădălina și George, singurul cuplu sudat la ora actuală din casa din Istanbul.

ADVERTISEMENT