News

Impact devastator între o mașină, intrată pe contrasens, și un TIR. Șoferul autoturismului nu a avut nicio șansă

Un cumplit accident a avut loc noaptea trecută în județul Vrancea. O mașină intrată pe contrasens a fost spulberată de un TIR. Șoferul autoturismului a murit pe loc.
23.09.2022 | 11:32
Impact devastator intre o masina intrata pe contrasens si un TIR Soferul autoturismului nu a avut nicio sansa
Scene de coșmar pe un drum din Vrancea. O mașină a intrat pe contrasens și a fost lovită de un TIR. Sursa foto: ISU Vrancea / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cursul nopții trecute, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați de faptul că, pe DN2 – E 85, județul Vrancea, a avut loc o coliziune între o mașină și un TIR.

Scene de coșmar pe un drum din Vrancea. O mașină a intrat pe contrasens și a fost lovită de un TIR

Ajunși la locul indicat, localitatea Haret, echipajele de intervenție au constatat o coliziune între un TIR cu remorcă și un autoturism. O persoană era încarcerată.

ADVERTISEMENT

Din datele preliminare reiese că autoturismul aflat în trafic, în direcția Adjud – Focșani, ar fi pătruns pe sensul opus de mers. La un moment dat, acesta a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule de mare tonaj.

Ulterior, la fața locului au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere și modulul SMURD (autospecială de descarcerare + ambulanță SMURD).

ADVERTISEMENT

Salvatorii ajunși la locul tragediei au intervenit pentru descarcerarea unei persoane în vârstă de 56 ani, sex masculin, aflată în autoturism.

Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Echipajul SAJ prezent la fața locului nu a mai putut decât să declare decesul.

ADVERTISEMENT

”Noaptea trecută, în jurul orei 23.40, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit cu 1 autospecială de stingere și modulul SMURD (autospecială de descarcerare + ambulanță SMURD), în localitatea Haret, pe DN2 E85, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și o semiremorcă.

Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unei persoane în vârstă de 56 ani, sex masculin, aflată în autoturism, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, echipajul SAJ prezent la fața locului declarând decesul”, a transmis ISU Vrancea, care a publicat pe Facebook imagini de la locul tragediei.

ADVERTISEMENT


Autoritățile au mai informat că, timp de zeci de minute, în zona producerii accidentului rutier circulația s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ.

ADVERTISEMENT