News

Impact devastator între o mașină, intrată pe contrasens, și un TIR. Șoferul autoturismului nu a avut nicio șansă

Un cumplit accident a avut loc noaptea trecută în județul Vrancea. O mașină intrată pe contrasens a fost spulberată de un TIR. Șoferul autoturismului a murit pe loc.
23.09.2022 | 11:32
Impact devastator intre o masina intrata pe contrasens si un TIR Soferul autoturismului nu a avut nicio sansa
Scene de coșmar pe un drum din Vrancea. O mașină a intrat pe contrasens și a fost lovită de un TIR. Sursa foto: ISU Vrancea / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În cursul nopții trecute, polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați de faptul că, pe DN2 – E 85, județul Vrancea, a avut loc o coliziune între o mașină și un TIR.

Scene de coșmar pe un drum din Vrancea. O mașină a intrat pe contrasens și a fost lovită de un TIR

Ajunși la locul indicat, localitatea Haret, echipajele de intervenție au constatat o coliziune între un TIR cu remorcă și un autoturism. O persoană era încarcerată.

ADVERTISEMENT

Din datele preliminare reiese că autoturismul aflat în trafic, în direcția Adjud – Focșani, ar fi pătruns pe sensul opus de mers. La un moment dat, acesta a intrat în coliziune cu ansamblul de vehicule de mare tonaj.

Ulterior, la fața locului au fost mobilizate trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud cu o autospecială de stingere și modulul SMURD (autospecială de descarcerare + ambulanță SMURD).

ADVERTISEMENT

Salvatorii ajunși la locul tragediei au intervenit pentru descarcerarea unei persoane în vârstă de 56 ani, sex masculin, aflată în autoturism.

Din păcate, pentru bărbat nu s-a mai putut face nimic. Echipajul SAJ prezent la fața locului nu a mai putut decât să declare decesul.

ADVERTISEMENT

”Noaptea trecută, în jurul orei 23.40, în urma unui apel la numărul unic de urgență 112, trei echipaje din cadrul Secției de Pompieri Adjud au intervenit cu 1 autospecială de stingere și modulul SMURD (autospecială de descarcerare + ambulanță SMURD), în localitatea Haret, pe DN2 E85, în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și o semiremorcă.

Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unei persoane în vârstă de 56 ani, sex masculin, aflată în autoturism, pentru care, din păcate, nu s-a mai putut face nimic, echipajul SAJ prezent la fața locului declarând decesul”, a transmis ISU Vrancea, care a publicat pe Facebook imagini de la locul tragediei.

ADVERTISEMENT


Autoritățile au mai informat că, timp de zeci de minute, în zona producerii accidentului rutier circulația s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie...
Leguma cu care culegătorii au dat lovitura în această perioadă. E la discreţie şi ia de cele mai multe ori calea exportului
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent...
Cristi Borcea se întoarce la marea dragoste după 12 ani! Decizie fără precedent luată de milionarul român
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod...
Cum arată casa Laurei Cosoi din București: a amenajat dormitorul copiilor într-un mod inedit! Actrița și familia ei și-au cumpărat o locuință de poveste și în Maramureș
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Vom avea o NOUĂ zi NAȚIONALĂ! CÂND se va SĂRBĂTORI
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Prognoza meteo pentru lunile vară. Cum va fi vremea pe litoral
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Este BOMBA momentului în showbiz. Anamaria Prodan a făcut anunţul oficial
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia...
O româncă din India spune adevărul despre relația dintre Salman Khan și Iulia Vântur: „Mama lui a declarat că Iulia...”