Fotbal intern

Impresarul lui Bogdan Planic, mesaj clar pentru Gigi Becali: ”Poate are FCSB vreo soluție secretă”

23.10.2019 | 09:08
Impresarul lui Bogdan Planic mesaj clar pentru Gigi Becali Poate are FCSB vreo solutie secreta
ADVERTISEMENT

Impresarul lui Bogdan Planic, Zvonko Milojkovic, i-a transmis un mesaj clar finanțatorului Gigi Becali cu privire la posibilitatea ca jucătorul să-și prelungească contractul cu FCSB. După victoria împotriva celor de la Chindia Târgoviște, fundașul sârb a dezvăluit că nu i-a fost făcută nicio ofertă pentru a rămâne la vicecampioana din Casa Pariurilor Liga 1.

Impresarul lui Bogdan Planic, mesaj clar pentru Gigi Becali: ”Sănătate și cum o vrea Dumnezeu!”

”Nici nu există vreo ofertă de prelungire în momentul ăsta. Am citit și eu declarația lui Gigi, dar e singurul semn că și-ar dori să negociem un nou contract, vreo propunere clară nu ne-a făcut nimeni! Am văzut că Becali a spus și că exclude să-i achite lui Planic vreo sumă ca bonus la semnătură, ‘Dacă cere bani, sănătate!’. Atunci, spun și eu la fel, ‘Sănătate și cum o vrea Dumnezeu!’”, a fost mesajul impresarului lui Bogdan Planic pentru Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

”Becali spune că nu acceptă ca Planic să ceară un bonus la semnarea prelungirii, dar dacă pleacă liber, nu va trebui să aducă un alt fundaș pentru care va fi nevoit să plătească? Sau poate are FCSB vreo soluție secretă, un fundaș la fel de bun ca Planic, liber de contract”, a mai spus Zvonko Milojkovic, conform gsp.ro.

Bogdan Planic în duel cu Andrei Ivan la meciul Universitatea Craiova – FCSB

”Planic va putea semna cu oricine peste două luni”

”Am citit în presa din România interpretarea că ‘Planic se plânge că nu i-a fost oferită prelungirea contractului’. Am început să râd când am citit. Cum să se plângă? Planic va putea semna cu oricine peste două luni, iar la vară se poate transfera gratis oriunde! E un statut rău ăsta? De ce s-ar plânge?”, a afirmat impresarul.

ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB, Gigi Becali, a anunțat în urmă cu 24 de ore că Bpgdan Planic va primi în zilele următoare o ofertă de prelungire a contractului, singura condiție fiind aceea să nu ceară bani la semnătură.