Fotbal intern

Narcis Răducan pune capăt speculațiilor privind plecarea lui Planic de la FCSB: ”Sigur va prelungi înțelegerea”

21.10.2019 | 12:07
Narcis Raducan pune capat speculatiilor privind plecarea lui Planic de la FCSB Sigur va prelungi intelegerea
ADVERTISEMENT

Bogdan Planic, cel mai bun fundaș al celor de la FCSB în ultimele două sezoane și jumătate, a intrat în ultimul an de contract cu gruparea roș-albastră, iar viitorul său în România pare incert. În ciuda acestei realități, Narcis Răducan, directorul sportiv al vicecampioanei, dă asigurări că sârbul va continua la gruparea din capitală.

Narcis Răducan pune capăt speculațiilor privind plecarea lui Planic de la FCSB: ”Sigur va prelungi înțelegerea”

Oficialul roș-albaștrilor, Narcis Răducan, a spus luni că FCSB se află într-un permanent contact cu agentul lui Bogdan Planic (27 de ani), iar riscul de a-l pierde pe apărător este unul minim.

ADVERTISEMENT

”Sunt puțini jucători pe care și i-a dorit FCSB și pe care nu i-a luat, sunt puțini jucători cărora FCSB a vrut să le prelungească angajamentele și nu s-a întâmplat. Noi suntem în contact cu agentul lui Bogdan, așa că nu există riscul de a-l pierde. Planic este un fotbalist foarte bun, la fel ca și ceilalți jucători din lot, așa că sigur va prelungi”, a spus Narcis Răducan la Digisport.

Bogdan Planic, după meciul cu Chindia: ”Nu mi s-a oferit prelungirea”
Bogdan Planic, după meciul cu Chindia: ”Nu mi s-a oferit prelungirea”. Sursa foto: sportpictures.eu

Bogdan Planic, după meciul cu Chindia: ”Nu mi s-a oferit prelungirea”

Integralist în partida câștigată de FCSB contra celor de la Chindia Târgoviște, în etapa a 13-a din Casa Pariurilor Liga 1, Bogdan Planic a avut din nou o evoluție sigură. După meci, acesta a dezvăluit că încă nu i-a propus nimeni din club prelungirea înțelegerii, scadentă în vara lui 2020. ”Nu mă gândesc la contractul meu, mai am aproape un an de contract cu FCSB. Sper că voi juca aici până la vară. Nimeni din partea clubului nu mi-a oferit încă prelungirea”, a spus fundașul sârb.

ADVERTISEMENT

Bogdan Planic a venit la FCSB în august 2017 de la Vojvodina în schimbul sumei de 300.000 de euro. Între timp, cota sa de piață a explodat, iar jucătorul din Serbia valorează acum 2.300.000 de euro. În sezonul curent, Planic a evoluat în nouă partide în campionat, în toate fiind titular.

  • 78 de meciuri și un gol marcat are Bogdan Planic la FCSB în toate competițiile în intervalul 2017-2019
ADVERTISEMENT