Life

În ce crede Denise Rifai: ”E frumos să știi că vine așa ceva peste tine”

Prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări”, Denise Rifai, când vine vorba de iubire, are un obicei pe care îl respectă cu strictețe.
26.12.2022 | 07:32
In ce crede Denise Rifai E frumos sa stii ca vine asa ceva peste tine
În ce crede Denise Rifai. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Denise Rifai, celebra prezentatoare de la Kanal D, este o mare iubitoare de tradiții, și, de mic copil are un obicei în care crede cu sfințenie și la care nu este dispusă să renunțe niciodată.

Denise Rifai: ”E frumos să știi că vine așa ceva peste tine”

Aparent o femeie de fier, Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii ”40 de întrebări” este o femeie cu suflet de copil.

ADVERTISEMENT

În cadrul unui interviu acordat pentu WOWbiz.ro acesta a dezvăluit că bucuria ei supremă nu stă în lucrurile materiale neapărat, ci continuă să creadă, încă de când era micuță în ceva în care mulți nu mai cred.

Eu cred în Moș Crăciun. Eu chiar cred în Moș Crăciun și o să cred în Moș Crăciun toată viața mea.

ADVERTISEMENT

Pentru mine sunt la fel sărbătorile și atunci când eram mică și acum, pentru că este acel spirit de puritate, pe care doar Crăciunul îl are.

E frumos să știi că există ceva așa peste tine, Moș Crăciun, care atunci când ai nevoie, vine și îți aduce în cale un om, un cadou, un gând, o idee ceva”, a a spus Denise Rifai.

ADVERTISEMENT

Mare iubitoare de tradiții românești încă din fragedă pruncie, frumoasa vedetă are un obicei în care crede și la care nu este dispusă să renunțe, nici acum când este o doamnă în toată firea.

Bradul. Cred că bradul, în orice formă, ar trebui să fie prezent la noi în case și cele câteva mese cu oamenii dragi, unde ți-i aduci pe cei aproape lângă tine. Este o sărbătoare creștină foarte frumoasă, foarte pură”, a mai completat celebra prezentatoare de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Denise Rifai, sărbători ca niciodată

După un an plin, Denise Rifai simte că este momentul să ia o pauză și să se ocupe și de bunăstarea ei. Din acest motiv, sărbătorile de iarnă pentru ea vor îmbrăca haina odihnei.

Am în plan să mă odihnesc și atât. Atâta de frumos e puținul timp liber pe care îl am să îl umplu așa cu ce îi place sufletului meu. Vreau doar să mă bucur de ele câteva zile libere alături de oamenii dragi mie”, a precizat vedeta.

ADVERTISEMENT