Life

În ce ipostază a fost fotografiată Oana Lis. Soția lui Viorel Lis, imagine surprinzătoare

Oana Lis a fost surprinsă într-o ipostază surprinzătoare în timp ce se afla în vacanță la mare. Iată ce imagine a postat vedeta pe rețelele de socializare.
15.07.2022 | 16:20
In ce ipostaza a fost fotografiata Oana Lis Sotia lui Viorel Lis imagine surprinzatoare
În ce ipostază a fost surprinsă Oana Lis. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Lis a plecat în vacanță la mare și a decis să își țină fanii de pe rețelele de socializare la curent cu tot ceeea ce face. Iată cum a fost surprinsă vedeta!

Cum a fost surprinsă Oana Lis la mare

Oana Lis a decis să își țină la curent fanii de pe rețelele de socializare cu ceea ce pune la cale, iar ultima postare făcută de aceasta este una destul de surprinzătoare.

ADVERTISEMENT

Soția lui Viorel Lis a renunțat la inhibiții și a decis să posteze o imagine jucăușă pe rețelele de socializare, care arată că aceasta este mereu dornică de distracție.

Dar ce a făcut, mai precis, Oana Lis? Ei bine, aceasta a postat o imagine în care îmbrățișează un flamingo roz.

ADVERTISEMENT

Vedeta nu a dat prea multe detalii despre locul în care se află, dar cu siguranță este foarte fericită deoarece zâmbește în timp ce îmbrățișează colacul de plajă în formă de flamingo roz.

Oana Lis este în vacanță la mare și acum se poate bucura în tihnă de aceste clipe liniștite, lucru de care nu a avut parte atunci când era doar o copilă.

ADVERTISEMENT
Oana Lis cu un flamingo
Cum a fost surprinsă Oana Lis la mare

Oana Lis, amintiri dureroase din copilăria petrecută la mare

Oana Lis a povestit că a avut o copilărie grea și chiar a dat vina pe părinții ei pentru faptul că acum este mai plinuță și aceștia nu o hrăneau destul atunci când era mică.

„Sunt cea mai mândră de mine când vin pe litoral și acum reușesc să mă simt bine aici fără să mă mai facă amintirea trecutului sa sufăr.

ADVERTISEMENT

Mă întorc cam cum m-aș întoarce la ospiciu sau, mai rău, în locul unde am locuit. Dar acum sunt detașată și pot să vorbesc liber despre asta, la o înghețată.

Da, acum pot să mi-o permit să mi-o cumpăr. Atunci, am avut o perioadă în care mă țineau nemâncată. Oare de ce sunt grăsuță acu și mă abțin cu greu la mâncare?”, a povestit aceasta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Tags: