Life

În ce relație mai e Mirabela Dauer cu Raoul, după ce anunțase reînceperea colaborării: „A fost o obișnuință”

Mirabela Dauer a dezvăluit în ce stadiu mai e prietenia ei cu Raoul, colegul de scenă cu care a încântat publicul de-a lungul anilor. Artista susține că se vede mai rar cu cântărețul.
25.07.2022 | 17:29
In ce relatie mai e Mirabela Dauer cu Raoul dupa ce anuntase reinceperea colaborarii A fost o obisnuinta
Mirabela Dauer și Raoul, prieteni de două decenii. Foto: Prima TV
ADVERTISEMENT

Mirabela Dauer anunțase în luna martie reînceperea colaborării cu Raoul, prietenul și colegul ei de scenă de ani buni, însă care este acum relația cu cântărețul?

Mirabela Dauer, despre relația cu Raoul: „Nu prea ne mai corelăm”

Interpreta de muzică ușoară a mărturisit că relația lor nu mai e așa apropiată acum, dar nu pentru că s-ar fi certat sau ar fi intervenit vreun motiv de discordie între ei.

ADVERTISEMENT

Cei doi artiști au proiecte diferite, fapt pentru care se văd din ce în ce mai rar. Mirabela a spus că va rămâne cu amintirile frumoase pe care și le-a făcut cu Rareș Borlea, alias Raoul, dar și cu episoadele mai puțin plăcute, unele firești, căci și într-o familie oamenii se mai contrazic uneori.

„Nu prea ne mai corelăm așa”, a spus Mirabela cu un soi de regret, referindu-se la prietenia cu Raoul, într-un reportaj difuzat de Prima TV.

ADVERTISEMENT

Întrebată exact despre asta, și anume dacă se mai vede cu Raoul, Mirabela a vorbit despre legătura ei specială cu artistul, care i-a compus câteva melodii de succes.

„A fost o obișnuință, ca într-o familie”

„A fost o obișnuință, ca într-o familie. Când te obișnuiești, asta e, bun, rău, e al tău. Dar, na… fiecare are proiectele lui. Când putem ne vedem, când nu putem, nu ne vedem”, a completat Mirabela Dauer.

ADVERTISEMENT

Din punct de vedere profesional, nu s-a schimbat mare lucru între Mirabela Dauer și Raoul. În luna martie, artistul a dezvăluit pentru FANATIK i-a compus prietenei sale un nou album muzical. Cei doi au reluat colaborarea după o pauză îndelungată, pricinuită și de pandemia de coronavirus.

„Am o veste bună! Am reluat colaborarea cu Mirabela Dauer. Îi compun Mirabelei un nou album. Suntem într-un studio de înregistrări din Cluj.

ADVERTISEMENT

De la ultima noastră colaborare și până acum, fiecare dintre noi a mai avut și alte proiecte. Abia aștept să vin cu prima surpriză muzicală, alături de Mirabela”, a spus Raoul în urmă cu câteva luni pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT