Life

În ce stare se află acum Dana Roba. De pe patul de spital, a avut un mesaj de transmis

În ce stare este acum Dana Roba și ce mesaj a transmis de pe patul de spital. Anunțul făcut recent de sora make-up artistei.
19.06.2023 | 23:59
In ce stare se afla acum Dana Roba De pe patul de spital a avut un mesaj de transmis
Cum se simte Dana Roba și ce mesaj a transmis, de pe patul de spital. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dana Roba a avut un mesaj de transmis, de pe patul de spital, iar sora vedetei a dezvăluit în ce stare este aceasta. Make-up artista a ajuns la spital după ce a fost agresată de soțul ei.

În ce stare este acum Dana Roba și ce mesaj a transmis, de pe patul de spital. Anunțul făcut de sora make-up artistei

După ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei și a fost lovită cu ciocanul în cap, apoi a suferit o intervenție chirurgicală pe creier, Dana Roba s-a trezit din comă. Make-up artista a suferit și a doua operație, dar starea sa este în continuare una gravă, iar apropiații se roagă pentru sănătatea ei.

ADVERTISEMENT

Dana Roba luptă în continuare pentru viața ei, dar a reușit să transmită un mesaj pentru cei care o susțin în aceste momente dificile. Sora vedetei a dezvăluit, pe Instastory, că aceasta face progrese, însă are în continuare nevoie de susținere și de rugăciuni.

Make-up artista a ținut să le mulțumească tuturor susținătorilor, după cum a precizat Lidia Roba. “Dragelor, vă mulțumesc pentru implicarea voastră și susținerea voastră.  Dana are progrese dar încă are nevoie de noi și de rugăciunile noastre.

ADVERTISEMENT

Numai Dumnezeu o poate feri de toate pericolele și riscurile care îi stau în față. Ea vă mulțumește pentru tot”,  a scris sora Danei Roba pe pagina sa.

Dana Roba
Lidia Roba a dezvăluit ce a spus Dana Roba de pe patul de spital. Sursa foto: Instagram

Ce a spus Dana Roba după ce s-a trezit din comă

După ce a suferit o operație pe creier, timp de nouă ore, Dana Roba s-a trezit din comă, dar este în continuare supravegheată de medici. Soțul ei a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, iar make-up artista face progrese.

ADVERTISEMENT

Deși s-a trezit din comă, vedeta nu își amintește ce i s-a întâmplat, după cum au dezvăluit apropiații ei. Deocamdată nu poate afla detalii despre cum a ajuns în această stare, deoarece orice emoție ar putea să îi facă rău.

“Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal. 

ADVERTISEMENT

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm”, au declarat apropiații vedetei pentru FANATIK.

Până acum, nici cele două fiice ale vedetei nu au mers la spital să o viziteze. Din moment ce sunt încă prea mici, situația ar fi una dificilă pentru ele. Micuțele nu știu nici că tatăl lor este după gratii.

ADVERTISEMENT