Life

Dana Roba s-a trezit din comă! Care au fost primele cuvinte: „Prima dată ne-a pus o întrebare”! Exclusiv

Dana Roba se zbate între viață și moarte după ce a fost agresată cu un ciocan în cap. Vedeta s-a trezit din comă, dar starea ei este fragilă
13.06.2023 | 15:00
Dana Roba sa trezit din coma Care au fost primele cuvinte Prima data nea pus o intrebare Exclusiv
Dana Roba s-a trezit din comă. Care au fost primele cuvinte
ADVERTISEMENT

Dana Roba se află de o săptămână la terapie intensivă după ce a fost căsăpită de soțul ei cu un ciocan. Bărbatul a lovit-o pe make-up artistă până a desfigurat-o și a lăsat-o într-o baltă de sânge. Femeia în vârstă de 31 de ani luptă pentru viața ei pe patul de spital. Recent a dat semne incredibile de revenire. Dana s-a trezit din comă, însă medicii sunt, în continuare, rezervați în privința ei.

Dana Roba s-a trezit din comă, iar apropiații se agață de orice urmă de speranță

Cunoscutul make-up artist se luptă să trăiască după ce bărbatul cu care are doi copii a agresat-o până a băgat-o în comă. Femeia a fost operată timp de 9 ore pe creier la Spitalul Județean din Timișoara, iar acum se află sub supraveghere medicală.

ADVERTISEMENT

În timp ce bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, Dana Roba face progrese. Apropiații ei au făcut dezvăluiri exclusive pentru FANATIK despre starea de sănătate a vedetei.

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

ADVERTISEMENT

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm”, au declarat apropiații vedetei, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Primele cuvinte ale vedetei Dana Roba după ce s-a trezit din comă: „De ce s-a întâmplat asta?”

Dana Roba s-a trezit din comă după o săptămână în care a stat la terapie intensivă. Vedeta este conștientă, spun apropiații, însă starea ei de sănătate este, în continuare, fragilă. Apropiații au dezvăluit pentru FANATIK cum se simte Dana, dar și ce a spus prima dată. Cei dragi se agață de orice fărâmă de speranță.

ADVERTISEMENT

„A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat `De ce s-a întâmplat asta?`. Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică”, au dezvăluit apropiații pentru FANATIK.

Medicii sunt însă rezervați în privința stării de sănătate a Danei Roba. Orice pas este acum crucial pentru ca make-up artista să își poată reveni. Iar recuperarea ei va fi de durată.

ADVERTISEMENT

„Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva.

Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla”, au spus apropiații.

Cum o puteți ajuta pe Dana Roba: „A fost deschis un cont”

Dana Roba are nevoie, în continuare de rugăciune, gânduri bune, dar și bani pentru a-și putea reveni. Vedeta a fost operată, însă va suferi, în timp, și alte intervenții chirugicale. Persoanele apropiate, printre care și angajatele ei, au deschis un cont. Aici oamenii pot dona sume pentru a o ajuta pe Dana Roba.

Titular: Talos Lidia

IBAN: DE51 7605 0101 0015 0216 03 este contul, așa cum se arată și în imaginea de mai jos.

cont dana roba
In acest cont se pot face donatii pentru Dana Roba / Foto captura: Fanatik

“A fost deschis un cont de către apropiații ei pentru a o putea ajuta cu banii. Dana va avea nevoie de recuperare, reconstruirea craniului, a frunții. Urmează alte operații de reconstrucție a craniului. Va avea un proces de vindecare care necesită, atât putere spirituală, cât și putere financiară”, au mai spus cei dragi Danei Roba pentru FANATIK.

Oana Radu, Carmen de la Sălciua, Bianca Drăgușanu și Andreea Mantea se numără printre vedetele care au susținut-o pe make-up artistă.

Ce se întâmplă cu soțul, devenit călău, al make-up artistei Dana Roba

Soțul Danei Roba, Daniel Balaciu, a fost chemat în fața judecătorilor în urmă cu patru zile. Bărbatul primise 30 de zile de arest preventiv. Potrivit imaginilor surprinse de Spynews.ro, Daniel Balaciu a apărut în instanță cu plasturi pe față. Călăul Danei Roba ar suferi de varicelă, motiv pentru care ar fi fost băgat în carantină.

Conform unor surse din anchetă, bărbatul ar fi plănuit să o omoare pe Dana și apoi să fugă. Acesta ar fi plecat în toiul nopții cu două valise. Ulterior, după ce și-a mutilat soția, ar fi coborât în fața blocului și a așteptat pe cineva să-l ia.

Timp de așteptare a fost destul de lung și anume de la ora 9 până la 11:25 când anchetatorii au ajuns la locul faptei. Soțul Danei ar fi premeditat totul. Bărbatul a dus fetițele pe care le aveau împreună la bunici, apoi s-a întors acasă și a comis fapta cruntă. Tot el a fost cel care a anunțat autoritățile.

ADVERTISEMENT