News

În ce stare se află acum Emi, iubitul fetei ucise în Craiova. Verdictul medicilor

Starea tânărului înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova rămâne gravă, dar evoluează favorabil, în timp ce suspectul este arestat preventiv.
02.07.2023 | 22:10
In ce stare se afla acum Emi iubitul fetei ucise in Craiova Verdictul medicilor
Emi se află în continuare la terapie intensivă. Foto: Colaj Fanatik/Captura Video.
ADVERTISEMENT

Tânărul înjunghiat în Grădina Botanică din Craiova rămâne în stare gravă, dar medicii confirmă o evoluție favorabilă. Pacientul, în vârstă de 19 ani, se află în continuare la terapie intensivă, fiind conștient și stabil din punct de vedere respirator și hemodinamic. Echipa medicală multidisciplinară îi acordă îngrijire și tratament intensiv, monitorizându-l atent. În paralel, principalul suspect al atacului, un adolescent de 17 ani, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de omor și tentativă de omor.

Atacul din Craiova ar fi fost unul spontan

În timpul audierilor, presupusul agresor a declarat că atacul a fost unul spontan. Potrivit relatărilor acestuia, în urma unui schimb de replici cu cei doi tineri, suspectul și-ar fi acoperit fața cu o mască și mâinile cu mănuși, apoi ar fi scos o armă albă și i-ar fi atacat pe victimă într-o alee din Grădina Botanică.

ADVERTISEMENT

După comiterea faptei, agresorul a fugit, abandonându-și rucsacul în apropierea unei case. Prietenele fetei decedate afirmă că atacatorul era fostul iubit al acesteia, însă suspectul neagă această relație și susține că nu-i cunoștea pe cei doi.

În urma tragicului eveniment, sute de oameni au participat la înmormântarea Meliss, exprimându-și compasiunea față de soarta sa tragică. Mulți au rostit o rugăciune în gând în memoria ei, în timp ce motocicliștii au organizat un gest de solidaritate. În continuare, anchetatorii depun eforturi pentru a descoperi adevărata poveste din spatele acestui incident și elementele care au condus la el.

ADVERTISEMENT

„Pacientul se află în continuare în ATI, însă este conștient, stabil respirator și hemodinamic. Primește în continuare tratament complex și susținut de terapie intensivă, este supravegheat și monitorizat atent permanent, este îngrijit și tratat de aceeași echipă multidisciplinară de medici! Putem confirma evoluția favorabilă a stării de sănătate a pacientului!”, au transmis, duminică, reprezentanții Spitalului Județean Craiova.

Melissa, condusă pe ultimul drum

Tragedia care a zguduit Craiova a culminat astăzi cu înmormântarea Melissei, tânăra ucisă în Grădina Botanică. Prietenii și familia au însoțit-o pe ultimul drum, într-un moment emoționant, marcat de durerea pierderii prematură a unei vieți pline de promisiuni. În timp ce sicriul era purtat spre cimitir, colegii fetei au scris pe o pânză albă: “Drum lin, Meliss! Craiova te plânge”.

ADVERTISEMENT

Visul Melisei de a emigra în America și de a trăi o viață nouă s-a spulberat într-o clipă în acea zi obișnuită de vară. Familia îndurerată așteaptă acum ca justiția să își facă datoria și să aducă vinovații în fața legii. Adrian, unchiul Melisei, este îngrozit de tragedia care a avut loc în Craiova și se întreabă cum astfel de drame pot avea loc în România.

Cortegiul funerar a adunat zeci de oameni, iar lacrimile și durerea i-au unit pe toți într-un moment de comemorare solemnă. Prietenii, familia și cei care o cunoșteau pe Melis își exprimă profunda tristețe și regret pentru pierderea unei persoane dragi. În timp ce întreaga comunitate plânge pierderea sa, se așteaptă cu nerăbdare ca justiția să își facă datoria și să aducă liniștea și dreptatea meritată în această tragedie devastatoare.

ADVERTISEMENT

“Mi se pare ceva de nedescris ca un copil de 17 ani să fie în stare de aşa ceva. Nu vorbim despre un răufăcător, despre un criminal în serie, despre cineva care a făcut rău toată viaţa. Vorbim de un copil de 17 ani care umblă la el cu un cuţit, cu mască şi cu mănuşi. Pentru ce?”, a remarcat bărbatul.

 

ADVERTISEMENT