Life

Paula Chirilă, probleme de sănătate grave. A fost luată cu ambulanța direct din emisiunea lui Dan Capatos

20.01.2021 | 08:00
Paula Chirila probleme de sanatate grave A fost luata cu ambulanta direct din emisiunea lui Dan Capatos
ADVERTISEMENT

Paula Chirilă a ajuns de urgență la spital după ce a fost preluată direct din emisiunea Xtra Night Show pe care o prezintă alături de Dan Capatos. Blondina a acuzat stări de rău încă de la începutul emisiei de la Antena Stars. 

Îndrăgita actriță a mărturisit la începutul show-ului că resimte dureri abdominale foarte mari, la fel cum s-a întâmplat și cu o seară înainte când a fost singură la cârma emisiunii. Vedeta nu a mai putut suporta și după două ore un echipaj medical a fost chemat la sediul televiziunii.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de la „Mireasă pentru fiul meu” urmează să fie supusă unui control medical amănunțit pentru a se vedea cu  exactitate care sunt cauzele durerii și problemelor digestive. Cel mai probabil Paula Chirilă va lipsi o perioadă din platoul lui Dan Capatos.

Paula Chirilă, de urgență la spital. A plecat cu Ambulanța din show-ul lui Dan Capatos

„Da, a venit Ambulanța. Îi mulțumesc pentru efort”, este replica prezentatorului Dan Capatos în momentul în care blondina a părăsit show-ul de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Paula Chirilă a încercat să țină piept emisiunii de la Antena Stars, cu o zi înainte fiind extrem de încântată că a trecut cu bine de Blue Monday. Actrița dezvăluia că nu mai vrea să-și facă planuri pe termen lung, ci să se concentreze la lucrurile din prezent.

Vedeta este conștientă că oamenii sunt predispuși greșelilor, motiv pentru care încearcă să lucreze în fiecare zi să facă lucrurile care îi aduc o stare de bine interioară. Colega lui Dan Capatos vrea să învețe din fiecare experiență prin care trece în momentul de față.

ADVERTISEMENT

„Dragilor, dacă am trecut și de blue monday ( cu bine, sper), poate reușim să trecem peste orice ne scoate în cale următoarea perioada. 

Sincer, nu-mi mai fac planuri mărețe pe termen lung, nu neapărat pentru că nu mai îndrăznesc să fac proiecții sau să visez frumos, dar tot ce se întâmplă în prezent este atât de imprevizibil încât îmi ocupă tot timpul. 

ADVERTISEMENT

Singurul lucru pe care îl mai pot face este să lucrez încontinuu la mine, la ceea ce fac și ce sunt. Asta nu înseamnă că nu pot să mai fac și greșeli, dar și greșelile, dacă înveți ceva din ele, fac parte din evoluție”, a scris Paula Chirilă pe rețelele de socializare.

Frumoasa blondină a devenit colega lui Dan Capatos în urmă cu foarte puțin timp, după ce în toamna lui 2020 i-a fost co-prezentatoare. Cei doi se înțeleg de minune, fanii fiind încântați de noul proiect al vedetei.

ADVERTISEMENT