News

În sfârșit, Iulia Vântur a vorbit despre căsătoria cu Salman Khan. “Este important să îți petreci viața lângă cineva”

08.05.2020 | 20:09
In sfarsit Iulia Vantur a vorbit despre casatoria cu Salman Khan Este important sa itipetreci viata langa cineva
ADVERTISEMENT

Iulia Vântur a vorbit pentru prima dată, fără menajamente, despre căsătoria cu Salman Khan, într-un interviu cu un cunoscut om din India. Vedeta nu se grăbește spre altar. Preferă să fie fericită și nemăritată, decât cu acte, dar nefericită.

Ce spune Iulia Vântur despre căsătoria cu Salman Khan

În 2012, Iulia Vântur lăsa România pentru India, acolo unde spera să își găsească liniștea și fericirea. A ales bine, se pare. De ani buni, trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Salman Knah, îndrăgitul actor de la Bollywood. 

ADVERTISEMENT

Până nu demult, Iulia nu a recunoscut relația de iubire cu Salman Khan, dar, în urmă cu câteva săptămâni a dat cărțile pe față, după ce a fost dată de gol chiar de el. Au apărut pentru prima dată împreună la o emisiune tv din România.

Iulia i-a mărturisit mamei planurile

Referitor la căsătorie, nu puține au fost dățile în care a fost întrebată când se va mărita, așa că, ultima dată când a fost adus în discuție acest subiect, Iulia a decis că este momentul să clarifice această situație, chiar într-un interviu oferit unei publicații din India.

ADVERTISEMENT

”O doamne, această întrebare continuă și continuă. La un moment dat mi s-a pus pe repet. Cred că este mai important ceea ce simt oamenii unul față de celălalt. Să petrecem timp împreună este mai important decât orice alt lucru. 

Chiar și părinții mei m-au întrebat: Când te vei mărita? Iar eu i-am spus mamei mele: ”Mamă, vrei să fiu fericită sau doar căsătorită?” Pentru că doar căsătorită, doar așa, pot să fiu și mâine.

ADVERTISEMENT

Atunci a fost ultima dată când mama m-a întrebat despre căsătorie. Cred că este mult mai important să stai lângă cineva și ce simți. Este mai  important să îți  petreci viața lângă cineva decât acele acte sau alte lucruri” ”, a spus Iulia Vântur în cadrul unui interviu oferit în India.