Life

Încă o despărțire în showbizul românesc! Și-ar fi spus adio după 5 ani de relație

Când toată lumea aștepta o nuntă, încă un cuplu celebru și-ar fi spus adio. Despărțirea ar fi avut loc deja de câteva luni.
21.01.2024 | 21:45
Inca o despartire in showbizul romanesc Siar fi spus adio dupa 5 ani de relatie
O despărțire neașteptată ar fi avut loc în showbiz. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

O nouă despărțire a luat prin surprindere showbizul românesc. Lumea se aștepta din partea lor la o nuntă, mai ales că au și doi copii împreună, dar și-ar fi spus deja adio acum câteva luni.

Showbizul românesc, marcat de încă o despărțire

După cinci ani de relație cu Marius Moldovan, timp în care au devenit și părinții a doi băieți, Flavia Mihășan ar fi pus punct relației. Deși toată lumea aștepta să o vadă în rochie de mireasă, asistenta de la Neatza ar fi, din nou, o femeie singură.

ADVERTISEMENT

Conform informațiilor făcute publice de cancan.ro, Flavia Mihășan și Marius Moldovan s-ar fi despărțit deja de câteva luni. Tot de atunci, fostul său partener ar fi părăsit și casa în care locuiau împreună.

Cu toate acestea, amândoi și-ar da silința ca cei mici să nu simtă separarea. Astfel că, Marius Moldovan s-ar vedea zilnic cu copiii lor și ar petrece timp cu aceștia, chiar dacă lucrurile nu mai sunt exact ca înainte.

ADVERTISEMENT

Ce spune vedeta despre relația sa de iubire

De altfel, în urmă cu ceva timp, Flavia Mihășan recunoștea că relația cu partenerul său nu mai este la fel ca înainte de a avea copii. De fapt, vedeta de la Antena 1 mărturisea că își găsesc cu greu timp pentru ei.

Odată cu apariția celor mici, prioritățile s-au schimbat, astfel că fostul star de la Dancing on Ice spunea că momentele în doi sunt mai rare decât în trecut, acesta fiind unul din motivele pentru care să fi pus punct relației.

ADVERTISEMENT

„E un pariu pentru cupluri, (n. r ed. creșterea copiilor, fără ajutor din afară). Cine spune că e simplu, «bravo, felicitări!», dar sunt cazuri rare. Eu una nu cunosc, deși am prietene cu copii mici. Hai să fim realiști! Nu mai ai resursele tu ca femeie, tu ca bărbat, dacă asta faci, (n. r ed. să te dedici exclusiv copiilor).

Nu zic că nu ar trebui să avem bone sau bunici, dar să zicem că nu avem. În cazul meu, toată energia pe care o am, mi-o consum așa, la fel și soțul meu. Oricum, se întâmplă ca unul dintre noi să adoarmă lângă copil.

ADVERTISEMENT

Este destul de dificil să mai ai momentele alea, dar asta nu înseamnă că ele nu există, ci există printre picături, așa cum putem, cum se întâmplă”, a declarat Flavia Mihășan, care acum s-ar fi despărțit de tatăl copiilor săi, pentru viva.ro.

ADVERTISEMENT