Life

Încă o eliminare la Chefi la cuțite: „Un om extraordinar”

Răsturnare de situație la Chefi la cuțite. O concurentă a uimit cu cel mai bun preparat, iar „un om extraordinar” a plecat acasă.
03.10.2023 | 07:16
Inca o eliminare la Chefi la cutite Un om extraordinar
Încă o eliminare a avut loc la Chefi la cuțite. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ediția de luni a emisiunii Chefi la cuțite a venit la pachet cu mai multe surprize. Concurenții au trecut printr-o probă de foc, iar deznodământul a fost unul trist pentru echipa lui Cătălin Scărlătescu: o concurentă a sa plecat acasă.

 Încă o eliminare a avut loc la Chefi la cuțite

Ediția de luni, 2 octombrie 2023, a emisiunii Chefi la cuțite a început în forță. Concurenții au fost luați prin surprindere de Irina Fodor, care le-a dat o probă dificilă: să gătească 4 feluri de mâncare și câte 4 culori.

ADVERTISEMENT

Inițial, preparatele au fost degustate de echipa emisiunii MediCOOL de la Antena 1, ei fiind cei care au ales ce echipă a câștigat dar și cine a ajuns la duelul în urma căruia a avut loc o eliminare.

„Astăzi sunteți doar voi singuri, gătiți fiecare individual, așa că o să vă dau la jumătate: 6 elemente pe fiecare farfurie. Atenție, elemente pe farfurie, nu ingrediente. De exemplu startere sau amuse bouche.

ADVERTISEMENT

Ideea este să se vadă dibăcia voastră în 6 feluri de mâncare diferite. Voi știți foarte bine că chefii apreciază munca voastră, apreciază creativitatea. Voi asta trebuie să folosiți în cele 6 elemente, libertate și creativitate”, a spus Irina Fodor, conform a1.ro. 

Toți concurenții au dat tot ce au avut mai bun, sperând ca în momentul în care farfuriile lor să ajungă în fața celor trei jurați Chefi la cuțite să nu plece. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au acordat notele, iar rezultatele au fost neașteptate.

ADVERTISEMENT

Concurentul care a plecat acasa a primit nota 5

Cristina Sabău, Mariposa, a fost marea surpriză a serii. Ea a obținut punctajul maxim al ediției, 15 puncte, și i-a uimit pe mulți colegi, care nu credeau că acest lucru se va întâmpla.

Au urmat apoi minute grele, în care fiecare concurent și-a aflat nota și a sperat că nu aceasta este ziua în care își va lua adio de la competiție. La final, au rămas trei membri ai echipei turcoaz: Fabian Soare, Monica Iliescu și Răzvan Mincă.

ADVERTISEMENT

Cele mai puține puncte le-a obținut Monica Iliescu, care a luat nota 5. Cătălin Scărlătescu a fost supărat că a pierdut un om și a lăudat-o pe cea care până atunci a făcut parte din echipa sa la Chefi la cuțite.

„E un om cald, un om extraordinar, un om care a gătit, care a fost pentru echipă și cu echipa”, a spus Cătălin Scărlătescu, după ce cu o seară în urmă a fost eliminată o concurentă bună din echipa lui Florin Dumitrescu. 

ADVERTISEMENT