Life

Cătălin Scărlătescu, furios la Chefi la Cuțite: „Te iau de mână și…”

Primul battle al sezonului 12 Chefi la cuțite a venit la pachet cu multă tensiune. Cătălin Scărlătescu a răbufnit când a văzut ce fac concurenții lui.
27.09.2023 | 00:09
Catalin Scarlatescu furios la Chefi la Cutite Te iau de mana si
Tensiuni majore la Chefi la cuțite. Sursa foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

După formarea echipelor, a avut loc și primul battle la Chefi la cuțite- sezonul 12, iar tensiunile au atins cote maxime. Florin Dumitrescu a folosit o amuletă care a produs multe dezavantaje rivalilor săi, iar Cătălin Scărlătescu a răbufnit.

Cătălin Scărlătescu a răbufnit la Chefi la cuțite

Primul battle al sezonului 12 Chefi la cuțite a avut loc în ediția de marți, 26 septembrie 2023. Iar începutul a fost unul în forță, Florin Dumitrescu a folosit una dintre prețioasele amulete câștigate. 

ADVERTISEMENT

Juratul și-a pus în dificultate adversarii atunci când a decis că aceștia nu au voie să dea indicații concurenților din echipe, ci doar să comunice prin semne, ceea ce nu a fost deloc ușor, mai ales că a fost pentru prima dată când au gătit în această formulă.

Tot chef Dumitrescu a câștigat și dreptul de a alege cu ce ingrediente vor găti fiecare, dar și cât timp nu au voie Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea să vorbească. „Am câștigat avantajul de a alege cu ce gătesc.

ADVERTISEMENT

Îmi câștig avantajul de a face liniște la început de probă, pentru că nu are cine să ghideze și să conducă echipe adverse și atunci fac maxim tot ce pot pentru echipă”, a spus Florin Dumitrescu.

Iar acest lucru a creat un adevărat haos. Când au putut să discute cu echipele lor, Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu au izbucnit. Iubitul Doinei Teodoru a răbufnit și niciunul dintre concurtenții lui nu au scăpat de mustrare.

ADVERTISEMENT

Nadd Hu și Fabian Soare, luați în vizor

Prima nemulțumire a fost cantitatea mult prea mare de bacon pe care echipa lui o tăia, sarcină care i-a revenit lui Nadd Hu. „Băi, stop, stop, stop! Fiți atenți! Pe cuvântul meu de onoare, ziceți că sunteți fără cap.

Fraților, nu mai luați 300 de kg de bacon, nu mai tăiați ca nebunul toate stafidele alea. Muncim degeaba! Pe bune! Dacă îți zic să toci, te iau de mână și te pun să toci. Toacă, nu te mai mișca de colo-colo. Fii atentă aici. Când iei baconul, toci, nu mă mai interesează nimic”, a izbucnit Cătălin Scărlătescu la Chefi la cuțite.

ADVERTISEMENT

Următorul pe listă a fost Fabian Soare. Juratul l-a certat pentru că ridică prea des tigaia de pe foc pentru că, astfel, împiedică mâncarea să se gătească în timp util, înainte să expire timpul pentru probă.

„Ce n-ai înțeles? Nu mai ține tigaia asta în sus și faci așa. Zici că ești nebun. Pune-o pe foc, că pe foc se gătește. Haide (…) Ei vin din alte bucătării, ei vin din alte medii, alte locuri. Mulți dintre ei nu sunt bucătari. Asta e echipa, asta am făcut-o. Nu ne plângem de ea, dăm înainte”, a spus Cătălin Scărlătescu, conform spynews.ro. 

ADVERTISEMENT