News

Fiica de “aur” al unui aliat al lui Putin, găsită moartă în apartamentul ei din Moscova. S-a stins la doar 44 de ani în condiții misterioase

Fiica unui apropiat al lui Putin a fost găsită moartă în apartamentul ei din Moscova. Femeia ducea un mod de viață extravagant.
14.07.2023 | 21:25
Fiica de aur al unui aliat al lui Putin gasita moarta in apartamentul ei din Moscova Sa stins la doar 44 de ani in conditii misterioase
Încă o moarte misterioasă la Moscova. Foto: Colaj Fanatik/Capturi YouTube.
ADVERTISEMENT

Natalia Bochkareva, fiica fostului guvernator al regiunii Penza, Vasilii Bochkarev, a fost găsită moartă la Moscova, potrivit informațiilor preliminare. Conform unei surse din cadrul organelor de drept citate de RIA Novosti, cauza decesului a fost o problemă cardiacă, iar moartea nu a fost violentă.

Fiica unui fost guvernator rus a fost găsită moartă

Natalia Bochkareva s-a născut în Penza și a absolvit Școala nr. 24 și Facultatea de Drept a Universității de Stat din Penza. Ulterior, s-a mutat în Moscova. În 2011, la vârsta de 32 de ani, a fost inclusă în lista “copiilor de aur ai Rusiei”, conform Kommersant.

ADVERTISEMENT

Media a relatat periodic despre Natalia. De exemplu, în 2011, când a vizitat Penza în luna mai, apartamentul său din Moscova de pe strada Trehgornîi Val a fost jefuit.

În 2016, s-a raportat că Natalia Bochkareva a fost privată de doctoratul în drept din cauza plagiatului. Lucrarea ei de disertație cu tema “Rolul deciziilor instanțelor constituționale și statutare în dezvoltarea principiilor constituționale de organizare și activitate a autorităților de stat ale subiecților din Federația Rusă” a fost susținută la 9 iulie 2011. Diploma i-a fost acordată de consiliul de disertație al Universității de Științe Umaniste din Moscova, avându-l ca îndrumător pe Vitalii Goshuliak.

ADVERTISEMENT

În 2021, Natalia Bochkareva a fost implicată într-un nou scandal. În perioada martie-mai, a plătit 16 milioane de ruble unei ghicitoare care i-a promis rezolvarea problemelor personale, dar nu a oferit niciun serviciu.

Natalia avea probleme cu alcool

Se presupune că această fraudă a fost precedată de un conflict al Nataliei cu iubitul ei. S-a spus că ea încerca să-l urmărească pe iubitul ei, pe care îl bănuia de înșelăciune, iar acesta s-a enervat și a amenințat-o.

ADVERTISEMENT

Natalia a mărturisit că tatăl ei era foarte strict și o trata ca pe un băiat, fără a manifesta tandrețe: “Când m-am întors acasă, după ce m-am mutat la Moscova, l-am îmbrățișat strâns și ferm. El m-a lovit pe spate, salutându-mă – așa salută bărbații”.

Bochkareva era foarte activă pe rețelele sociale, unde își etala un stil de viață luxos. Blogerii din Penza adesea atrăgeau atenția asupra ținutelor extravagante pe care le purta la petreceri.

ADVERTISEMENT

Portarul unei clădiri din cartierul Presnensky din Moscova, îngrijorat că Natalia nu deschidea ușa, a chemat serviciile de urgență. Astfel, Natalia Bochkareva a fost găsită moartă, fără semne vizibile de moarte violentă pe corpul ei. Potrivit sursei citate, femeia consumase alcool în exces. Ancheta continuă pentru a clarifica detalii și circumstanțele decesului ei subit.

ADVERTISEMENT
Tags: