News

Moarte suspectă în Sibiu. Iubitul victimei, acuzat de crimă: “A vrut să fie găsiți morți amândoi”

Iubitul femeii din Sibiu ar fi păstrat trupul neînsuflețit timp de câteva zile, alimentând suspiciuni cu privire la moartea ei misterioasă.
10.07.2023 | 18:06
Moarte suspecta in Sibiu Iubitul victimei acuzat de crima A vrut sa fie gasiti morti amandoi
Tragedie în Sibiu: Femeie găsită decedată în apartament. Foto: Colaj Fanatik/Ora de Sibiu.
ADVERTISEMENT

O tragedie șocantă a avut loc în municipiul Sibiu, unde trupul neînsuflețit al unei femei în vârstă de 33 de ani a fost descoperit într-un apartament din zona Valea Aurie. Ceea ce a stârnit îngrijorare și indignare în rândul familiei și a comunității locale este faptul că femeia ar fi stat în casa respectivă timp de câteva zile, înconjurată de iubitul ei, care nu a anunțat autoritățile. Fratele victimei a lansat acuzații grave, susținând că sora lui a murit în urma unei supradoze de droguri și că iubitul ei ar fi responsabil de deces.

O sibiancă a fost găsită moartă într-un apartament

Potrivit oamenii legii, Valentina Aurelia G., o sibiancă de 33 de ani, a fost găsită decedată într-un apartament de pe strada Tilișca din Sibiu, vineri. Însă modul în care evenimentul a fost gestionat ulterior ridică semne de întrebare. Conform relatărilor, iubitul femeii ar fi păstrat trupul neînsuflețit al acesteia în locuință timp de două zile și nu a anunțat autoritățile. Fratele femeii se întreabă de ce iubitul ei ar fi ascuns acest tragic eveniment.

ADVERTISEMENT

„La nivelul Poliției Municipiului Sibiu s-a deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite toate circumstanțele în care a survenit decesul persoanei. Trupul femeii a fost preluat de Serviciul de Medicină Legală Sibiu în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, a precizat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, citat de Ora de Sibiu.

Femeia consuma droguri

Valentina era cunoscută ca fiind consumatoare de droguri, însă familia și apropiații susțin că aceasta nu ar fi fost în stare să-și provoace singură moartea. Potrivit primelor informații furnizate de medicii legiști, se pare că femeia ar fi suferit un infarct cauzat de o supradoză de droguri halucinogene, în special de ciuperci. Cu toate acestea, rudele presupun că iubitul ei ar fi drogat-o intenționat. Aceste suspiciuni sunt întărite de faptul că iubitul a ținut-o pe Valentina în casă timp de două zile după deces, fără să notifice poliția sau rudele.

ADVERTISEMENT

Familia femeii decedate a ridicat mai multe întrebări cu privire la moartea ei. Ei afirmă că iubitul ei ar fi fost violent în trecut și că Valentina a fost victima abuzurilor fizice. Într-un incident anterior, femeia ar fi fost chiar aruncată în stradă. Rudele suspectează că relația lor tumultuoasă ar fi putut conduce la un act intenționat de răzbunare din partea iubitului, mai ales că acesta are antecedente penale și este cunoscut pentru comportamentul său violent.

Tânăra din Sibiu a suferit un stop cardiac

Politia a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs decesul. Deși examinarea sumară a cadavrului nu a relevat urme de violență, autoritățile vor efectua o necropsie pentru a stabili cauza exactă a morții. Familia și apropiații așteaptă rezultatele expertizelor și nu renunță să caute adevărul în această poveste tragică, care se pare că ar putea ascunde mai multe secrete decât se crede.

ADVERTISEMENT

„Noi presupunem că el ar fi omorât-o, asta deși de la IML ne-au spus că a consumat drogul ‘ciuperca neagră’ și a făcut infarct. Știam că este consumatoare de droguri, dar nu s-ar fi pus problema să își facă rău singură. Noi credem că el a drogat-o. Altfel de ce ar fi stat cu mortul în casă două zile, de ce nu a anunțat poliția, de ce nu și-a anunțat rudele?

Mătușa lui a intrat peste el în casă fiindcă de două zile nu i-a mai răspuns la telefon. Ea a fost cea care i-a găsit acolo. Ea, decedată, iar el, într-o stare de nedescris. Sută la sută era drogat. Apoi a fost anunțată și poliția, iar trupul a fost dus la Medicina Legală”, a spus nepoata femeii decedate.

ADVERTISEMENT

Iubitul sibiencei, acuzat de crimă

Rudele n-au văzut încă trupul neînsuflețit și așteaptă să fie finalizate expertizele. „De sâmbătă suntem puși pe drumuri fiindcă am încercat să vedem trupul. Ni s-a spus că e în stare de putrefacție, cum a fost ținut două zile în casă”, a mai remarcat nepoata Valentinei.

„Azi a ieșit expertiza și ar fi făcut infarct. Eu nu cred așa ceva, sora mea nu a încercat niciodată să se sinucidă, nu și-ar fi provocat singură așa ceva. El a declarat că a ținut-o în casă moartă două zile pentru că a vrut să moară și el cu ea. A spus că a vrut să fie găsiți morți amândoi”,  a afirmat Florin, fratele femeii.

ADVERTISEMENT