News

Încă o tragedie la Crevedia. Muncitor electrocutat, adus în stare gravă la un spital din Capitală

Un muncitor care lucra la iluminatul stradal din Crevedia, în stare gravă după ce s-a electrocutat. A fost dus la București
22.09.2023 | 16:58
Inca o tragedie la Crevedia Muncitor electrocutat adus in stare grava la un spital din Capitala
Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar din București Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea
ADVERTISEMENT

Bărbatul, în vârstă de 46 de ani, a primit îngrijiri medicale la fața locului, apoi s-a decis transportarea sa la Spitalul Universitar de Urgență din București.

Muncitor din Crevedia, în stare gravă după ce s-a electrocutat

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a elucida împrejurările în care s-a produs tragedia și a fost deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT

”La data de 22 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurala Tărtășești au fost sesizați cu privire la faptul că o persoană s-a electrocutat.

Din verificările efectuate, poliţiştii au constatat că un bărbat de 46 de ani, din Crevedia, în timp ce ar fi desfăşurat activităţi la reţeaua de iluminat stradal, s-ar fi electrocutat. Bărbatul a fost transportat la Spitalul Universitar Bucureşti.

ADVERTISEMENT

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de vătămare corporală din culpă și încălcarea prevederilor Legii 319/2006, fiind efectuate verificări pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului”, a informat IPJ Dâmbovița.

Autoritățile au mai informat că ”pentru gestionarea situației de urgență a intervenit o ambulanță de la SAJ Dâmbovița, iar pompierii ISU ‘Dealul-Spirii’ București-Ilfov cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță tip C din cadrul SABIF”.

ADVERTISEMENT

Crevedia zguduită de explozii la o stație GPL

Crevedia a fost zguduită la finalul lunii august de două explozii la o stație GPL. Patru persoane au murit în urma deflagrațiilor urmate de incendiu și alte aproape 60 de persoane au fost rănite.

Tragedia s-a produs în timp ce angajații firmei care deținea stația GPL, stație care oficial era închisă, dar funcționa ilegal, ar fi comis erori grave la transvazarea combustibilului dintr-o cisternă în alta.

ADVERTISEMENT

Patronii firmei, Ionuț Doldurea, fiul primarului din Caracal, și partenerul lui de afaceri, Cosmin Stângă, se află în arest preventiv, fiind acuzați de distrugere din culpă, care a avut ca urmare un dezastru.

ADVERTISEMENT
Tags: