News

Încă un accident fatal pe ”drumul morții”, în județul Vrancea. Trei mașini implicate în coliziune

Reprezentanții ISU Vrancea au transmis că două persoane au murit marți și una a fost rănită într-un accident înregistrat pe E85, supranumit de șoferi ”drumul morții”.
18.10.2022 | 17:40
Accident fatal pe ”drumul morții”. Foto: ziaruldevrancea.ro - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Conform presei locale, acest accident fatal s-a produs în apropierea municipiului Adjud, în jurul orei 11:30. În coliziune au fost implicate trei autoturisme.

Accident mortal pe ”drumul morții”

Potrivit ziaruldevrancea.ro, din cauza impactului violent, la fața locului a fost nevoie de prezența unui echipaj de descarcerare din cadrul ISU Vrancea. De asemenea, au mai intervenit un echipaj SMURD și un echipaj cu autospecială de stingere.

ADVERTISEMENT

Accest accident a provocat îngreunarea traficului rutier în zonă aproximativ două ore. În acest context, polițiștii rutieri au dirijat circulația pe sensul de mers Adjud-Focșani.

Reprezentanții IPJ Vrancea au transmis că victima conștientă a fost preluată de o ambulanță SAJ. Din păcate, pentru celelalte două victime a fost nevoie de descarcerare. Ulterior, medicii au efectuat manevre de resuscitare, dar în cele din urmă au fost nevoiți să constate decesul.

ADVERTISEMENT

Astăzi, în jurul orei 11:30, am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la producerea unui eveniment rutier la ieșire din Adjud, către Focșani (DN2E85-km 225+500m). A rezultat decesul unei persoane și rănirea altor două. 

Filmul accidentului de pe E85

În accident au fost implicate trei autoturisme. Se circulă alternativ, pe sensul de mers Adjud-Focșani”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.

ADVERTISEMENT

În jurul orei 13:53, traficul rutier a fost reluat în condiții normale pe E85. În ceea ce le privește pe cele două persoane decedate, s-a aflat că este vorba despre un bărbat în vârstă de 61 de ani și o femeie de 68 de ani.

La volan era bărbatul, în timp ce femeia era în dreapta acestuia. La un moment dat, vârstnicul a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe un drum agricol. În acel moment a intrat în coliziune cu un autoturism condus din contrasens, de către un bărbat din București.

ADVERTISEMENT

Ulterior, al treilea autoturism care se deplasa dinspre Focșani înspre Adjud a intrat în coliziune ușoară cu al doilea autoturism. Despre cele două persoane care au decedat, jurnaliștii sursei citate au aflat că erau din județul Vrancea.

ADVERTISEMENT
Tags: