News

Accident cu 4 victime în județul Vrancea. Coliziune violentă între 2 autoturisme. Un bărbat a ajuns în comă la spital

Un accident grav a avut loc miercuri seara în județul Vrancea. Două autoturisme au intrat în coliziune, rezultând 4 victime. Un bărbat a ajuns în comă la spital.
21.04.2022 | 07:08
Accident cu 4 victime in judetul Vrancea Coliziune violenta intre 2 autoturisme Un barbat a ajuns in coma la spital
Accident grav în Vrancea. Patru persoane rănite, dintre care una în comă, după impactul între două mașini. Sursa foto: jurnaldevrancea.ro
ADVERTISEMENT

Încă un accident grav a avut loc pe șoselele din România. În județul Vrancea, mai multe persoane au fost rănite, dintre care una în comă, după impactul dintre două autoturisme.

Accident grav în Vrancea. Patru persoane rănite, dintre care una în comă, după impactul între două mașini

Accidentul a avut loc pe DN2-E85, în localitatea Golești. Două autoturisme au fost implicat într-o coliziune (Foto: JurnaldeVrancea). Este vorba despre un autoturism Mini Cooper și un autoturism BMW.

ADVERTISEMENT

În urma impactului violent, patru persoane au fost rănite, dintre care una este în stare gravă. E vorba de un bărbat care a ajuns în comă la spital.

La fața locului a fost nevoie de intervenţia descarcerării pentru una dintre victime, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

ADVERTISEMENT

”În urma producerii accidentului rutier, pe E85, în comuna Goleşti, a rezultat rănirea gravă a unuia dintre conducătorii auto şi rănirea uşoară a altor trei persoane, o femeie care se afla la volanul celuilalt autoturism şi doi pasageri din primul autoturism, bărbaţi”, a precizat IPJ Vrancea.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vrancea au anunțat ulterior că un tânăr a ajuns în comă la spital.

ADVERTISEMENT

”În urma accidentului rutier, un tânăr de 25 de ani a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital, inconştient, cu Glasgow 9, având multiple traumatisme.

Au fost de asemenea preluate alte două victime, o tânără de 18 ani cu un traumatism toracic minor şi un adolescent de 15 ani cu un traumatism membru inferior”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

ADVERTISEMENT

Traficul în zonă, restricționat din cauza accidentului

La locul accidentului, ISU Vrancea a mobilizat o autospecială de stingere cu apă şi spumă pentru asigurarea măsurilor de protecţie și o autospecială de descarcerare.

În zonă, traficul de desfăşoară alternativ, pe un singur sens de circulaţie.

Autoritățile mai anunță că cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal întocmit pentru vătămare corporală din culpă.

ADVERTISEMENT
Tags: