News

Scene șocante la o nuntă din orașul Beiuș, din județul Bihor. Un jandarm a murit după ce a suferit stop cardiorespirator când dansa alături de soție

Vestea neagră a fost anunțată pe Facebook de reprezentanții Jandarmeriei Bihor. Conform sursei citate, Luca Viorel avea 36 de ani, era căsătorit și avea doi copii, un băiețel și o fetiță.
30.05.2022 | 10:53
Scene socante la o nunta din orasul Beius din judetul Bihor Un jandarm a murit dupa ce a suferit stop cardiorespirator cand dansa alaturi de sotie
Luca Viorel scria pe Facebook că uneori lucra ca ospătar la diverse evenimente. Foto: facebook.com/luca.viorel.7
ADVERTISEMENT

Decesul său a survenit la aproximativ o oră după ce sosise la nunta programată în acest weekend, într-un restaurant cunoscut din Beiuș. La puțin timp după ce a început să danseze alături de soție, jandarmului i s-a făcut rău.

Inima i-a cedat când dansa la nuntă

Ulterior a căzut la pământ, sub privirile îngrozite ale participanților la nuntă. A urmat apelul la 112, iar la fața locului au ajuns medicii. Având în vedere că s-au deplasat repede la restaurant, dar și vârsta jandarmului, salvatorii au sperat că îl vor putea readuce la viață.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, eforturile acestora au fost în zadar. După 60 de minute în care au efectuat mai multe manevre de resuscitare, medicii au fost nevoiți că constate decesul bărbatului în vârstă de 36 de ani.

Cu durere şi regret anunţăm trecerea în nefiinţă a camaradului nostru Luca Viorel, la vârsta de 36 de ani! Viorel a fost încadrat în unitatea noastră în urmă cu 14 ani, ca și personal contractual – tâmplar, în tot acest timp îndeplinindu-și responsabil sarcinile de serviciu.

ADVERTISEMENT

A fost cunoscut ca un familist adevărat, prieten devotat și om în adevăratul sens al cuvântului. Vestea tragică, venită fulgerător, lasă în urmă multă tristețe și durere, fiind o grea încercare pentru soția Adriana și cei doi copii”, au anunțat reprezentanții Jandarmeriei Bihor.

Soția jandarmului este devastată de durere

La rândul ei, soția jandarmului a postat un mesaj emoționant pe Facebook: ”Cu mare durere în suflet vă anunţ trecerea la cele veşnice a iubitului nostru Tată, Soţ, Fiu, priveghiul va fi azi şi mâine în localitatea Crâncesti la nr 13. Înmormântarea va avea loc marţi de la orele 13:00.

ADVERTISEMENT

Doamne, grea pedeapsă pe casa mea. Iartă-l Doamne şi îl aşază în loc luminat, în loc cu verdeaţă de unde a fugit toată întristarea şi suspinarea. Eu şi copiii tăi te vom purta în suflet şi în gând pentru totdeauna.”

Tags: