Life

Încă un cuplu faimos din România s-a despărțit. După șase ani de relație, povestea lor de dragoste a ajuns la final

Final de relație pentru unul dintre cele mai urmărite și apreciate cupluri din mediul online. Care este motivul care a stat la baza despărțirii.
05.03.2024 | 11:25
Inca un cuplu faimos din Romania sa despartit Dupa sase ani de relatie povestea lor de dragoste a ajuns la final
S-a despărțit unul dintre cele mai urmărite cupluri din online. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

Anul 2024 nu a început prea bine pentru unele vedete. În urmă cu puțin timp, unul dintre cele mai cunoscute și urmărite cupluri din mediul online le-a dat fanilor o veste proastă. După șase ani de relație, cele două vedete au decis să meargă pe drumuri separate. Iată despre cine este vorba și cum s-a ajuns aici.

Gami și Ioana nu mai formează un cuplu

Acum câteva săptămâni, Selly a vorbit într-un videoclip despre unele dintre cele mai longevive, dar și faimoase cupluri din România. Pe listă s-a aflat și bunul lui prieten Gami, alături de care a cântat în 5GANG. Gami a format un cuplu cu Ioana, dar se pare că relația lor a ajuns la final.

ADVERTISEMENT

Gami și Ioana au reușit să adune o comunitate impresionantă de fani în mediul online. Sute de mii de tineri au stat ani de zile cu ochii pe cei doi și pe aventurile lor. Gami și iubita lor au realizat multe videoclipuri împreună, iar umorul era mereu prezent în filmările lor.

Tocmai de aceea, atunci când s-au prezentat în fața urmăritorilor cu tristul anunț, aproape că nimeni nu i-a crezut. Fanii au sperat până în ultima clipă că este o farsă. Din păcate, totul a fost mai real decât s-ar fi așteptat mulți.

ADVERTISEMENT

Gami și Ioana au format un cuplu timp de șase ani. Cei doi s-au cunoscut pe vremea când erau niște puști și au reușit să evolueze împreună. Ioana a fost cea care l-a susținut pe Gami în tot ceea ce a făcut pe plan profesional.

La un moment dat, cuplul a crezut foarte mult în sentimentele care i-a adus împreună. Tocmai de aceea, fără să stea prea mult pe gânduri, prietenul lui Selly a decis să facă un pas important și să se mute în casă cu Ioana.

ADVERTISEMENT

Gami s-a mutat, deja, într-un alt apartament

Nu au trecut foarte mulți ani, iar Gami și Ioana au ajuns la concluzia că este cel mai bine pentru ei să se despartă. Între cei doi nu au rămas resentimente, ba chiar au spus că vor fi mereu prieteni buni și că se vor susține, în continuare.

”A fost o decizie luată de comun acord. Nu știu ce o să se întâmple pe viitor, poate peste câțiva ani o să ne reîmpăcăm, poate nu, nu avem de unde să știm.”, au spus cei doi în mediul online.

ADVERTISEMENT

Nici Ioana și nici Gami nu au intrat în detalii și nu povestit ce anume i-a determinat să ia o astfel de decizie. Gami deja s-a mutat într-un alt apartament, semn că despărțirea este una cât se poate de serioasă. Însă, în continuare, fanii speră ca cei doi să se împace cât mai repede.

”M-am mutat deja în alt apartament, o să reîncep activitatea de aici. După șase ani de relație, ne-am despărțit, nu ne-am certat.”, a spus Gami în online.

ADVERTISEMENT