Life

Unde au plecat Selly și Smaranda Știrbu pentru a sărbători cei cinci ani de relație. Mulți îndrăgostiți ar vrea asta

Selly și Smaranda Știrbu au aniversat cinci ani de relație și au plecat într-o vacanță de vis împreună. Iubita vloggerului a dezvăluit totul.
23.09.2023 | 14:18
Unde au plecat Selly si Smaranda Stirbu pentru a sarbatori cei cinci ani de relatie Multi indragostiti ar vrea asta
Cum au sărbătorit Selly și iubita lui aniversarea a cinci ani de relație. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Selly este împlinit pe plan profesional, dar și personal. Tânărul vlogger trăiește de cini ani o frumoasă poveste de iubire cu Smaranda Știrbu, iar pentru aniversarea lor au plecat într-o excursie romantică.

Unde au plecat Selly și Smaranda Știrbu pentru a sărbători cei cinci ani de relație

Selly se poate considera un adevărat norocos. Are o carieră de succes, pentru care a și muncit încă de la o vârstă fragedă, dar și o iubită superbă. Chiar recent au împlinit cinci ani de relație, însă vlogerrul este îndrăgostit până peste cap de frumoasa Smaranda Știrbu. 

ADVERTISEMENT

Pentru a sărbători acest moment important pentru ei, cei doi au plecat într-o vacanță romantică la care mulți îndrăgostiți visează. Destinația aleasă a fost Tivoli, în apropiere de Roma.

Smaranda Știrbu a publicat în mediul online câteva imagini din camera în care sunt cazați, de unde au o priveliște de poveste, dar și mai multe fotografii în care apar împreună.

ADVERTISEMENT

Iubita lui Selly s-a rezumat la o descriere scurtă, însă cât se poate de cuprinzătoare: „Cinci ani de noi”. În secțiunea de comentarii, cei care îi îndrăgesc i-au felicitat, iar unii chiar au întrebat cât mai durează până când se vor căsători.

„Unde e inelul, Selly, după cinci ani?”, „Următorul vlog, de la nuntă”, „Când nunta?”, „Încă 50 vă doresc! Multă sănătate și fericire!”, sunt doar o parte dintre comentariile pe care Selly și iubita lui le-au primit.

ADVERTISEMENT
selly smaranda trivoli fllori pomi frunze
Smaranda a publicat mai multe imagini cu Selly.
Sursa foto: Instagram

De la ce pornesc certurile dintre ei

Smaranda, care este studentă la medicină, a vorbit în trecut despre relație ei cu celebrul vlogger. Tânără a dat din casă și a dezvăluit de la ce pornesc certurile lor, mai ales că și locuiesc împreună.

Iubita lui Selly a menționat că nu ajung foarte des în situații tensioante. Totuși, atunci când se întâmplă, amândoi sunt atenți la limbajul și la tonul pe care îl folosesc, pentru a nu regreta după aceea.

ADVERTISEMENT

„Ne certăm rar, dar la nervi facem urât amândoi. El oricum e genul de persoană cu care când te cerți, o ține din ironie în ironie și te enervezi și mai rău. Nu țipă/înjură. Acasă nu prea ne certăm, în vacanțe vrem să facem chestii diferite și ies scântei”, a explicat Smaranda pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: