Life

Încă un film românesc a intrat pe Netflix. O vedetă Pro TV, în rol principal

Un nou film românesc se poate viziona pe Netflix din 2 august. O vedetă de pe Protv se află în rolul principal al peliculei.
02.08.2023 | 00:43
Inca un film romanesc a intrat pe Netflix O vedeta Pro TV in rol principal
Despre ce film este vorba. Sursa foto: pixabay
ADVERTISEMENT

Pe Netflix va rula o nouă peliculă românească, mai exact o comedie. În ea vor apărea unii dintre cei mai renumiți actori din țară, printre care o vedetă Protv. Este una dintre cele mai vechi ale postului de televiziune și are rolul principal.

Ce comedie românească se va difuza pe Netflix din 2 august

Din data de 2 august, pe Netflix va putea fi urmărită comedia ”Ramon”, lansată în februarie, în cinematografe. Pavel Bartoș este personajul principal și va stârni amuzamentul prin secvențele pline de umor. De asemenea, va stârni și emoție prin sufletul său bun și prin dorința puternică de a-și îndeplini un vis măreț.

ADVERTISEMENT

”Ramon este un fel de Forrest Gump. Are inocenţa lui. Dar are ceva şi din Louis de Funes, din Chaplin… toţi actorii mei preferaţi s-au adunat la un loc”, a declarat actorul din ”Ramon” pentru paginademedia.ro.

Pavel Bartoș nu este doar protagonistul din ”Ramon” ci și unul dintre producători și unul dintre scenariști, alături de Lia Bugnar și Anghel Damian. Filmul este regizat de Jesus del Cerro și îi mai are ca actori și pe: Elvira Deatcu, Andreea Esca, Smiley, Selly, Bogdan Farcaș sau Iulian Postelnicu.

ADVERTISEMENT

Despre ce este vorba în comedia ”Ramon”

Ramon este un om simplu, pasionat de viticultură, iar viața începe să-l pună la încercare din momentul în care se îndrăgostește. Va pleca într-o călătorie la București pentru a-și găsi femeia alături de care își imaginează că va fi tot restul vieții.

La un moment dat, traseul lui Ramon se modifică. Asta după ce devine suspect în cazul unui furt de tablou, care valorează 50.000.000 de euro. Mai mult, chiar el va porni în căutarea operei de artă. Dacă va reuși să-și ducă planul la bun sfârșit, trebuie să urmăriți comedia pe Netflix.

ADVERTISEMENT

”Ramon este, de fapt, un om simplu după vorbă, după port, care crede într-un vis al lui şi face orice ca să-şi îndeplinească visul. Şi lumea nu înţelege de multe ori. De fapt, aici este punctul comun pe care-l am eu cu el.

Uite, Pavel Bartoş cu Ramon: dacă noi credem în ceva, mergem până la capăt. Indiferent de câte piedici se pun, dacă crezi, mergi până la capăt! cum se va termina, vom vedea (…)”, a mai spus Pavel Bartoș pentru sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT

”Ramon” este destinat oricărei categorii de vârstă. Actorul și prezentatorul de la Protv și-a dorit ca să poată fi urmărit și de cele trei fiice ale sale. ”Având trei copii, eu am zis oricând că dacă voi face un produs artistic, trebuie văzut de toţi copiii mei, inclusiv de cel mai mic, de opt ani jumate”, a mai transmis Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT
Tags: