News

Moarte misterioasă în mijlocul parcului. Cadavrul unui tânăr de 25 ani a fost găsit în Orăşelul Copiilor

Un bărbat de 25 de ani a fost găsit mort într-o clădire din Parcul Orăşelul Copiilor. Se pare că ar fi vorba despre un cetăţean străin.
09.09.2023 | 09:38
Moarte misterioasa in mijlocul parcului Cadavrul unui tanar de 25 ani a fost gasit in Oraselul Copiilor
Moarte misteriosă în Parcul Orăşelul Copiilor Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un tânăr de 25 ani a fost găsit mort într-un parc din sectorul 4 al Capitalei. Cadavrul se afla într-o clădire părăsită din Parcul Orăşelul Copiilor şi după primele investigaţii se pare că ar aparţine unui cetăţean străin.

Bărbatul obişnuia să consume substanţe interzise

Anchetatorii au examinat locul incidentului, au ordonat o examinare medico-legală și au intervievat martorii. Investigaţiile preliminare arată că bărbatul trăia de mai mult timp pe străzi şi obişnuia să consume substanţe interzise.

ADVERTISEMENT

Trupul neînsufleţit, care se afla într-o baracă părăsită, a fost găsit vineri seara de un trecător, care a sunat imediat la 112. În prezent este în desfășurare o anchetă pentru a stabili toate cauzele și circumstanțele producerii incidentului.

Nu este prima oară când o moarte misterioasă are loc în acest parc din sectorul 4 al Bucureştiului. În urmă ci câţiva ani, un bărbat de 31 de ani a fost găsit de asemenea decedat aici.

ADVERTISEMENT

Ulterior, anchetatorii au stabilit că era vorba de un muncitor care a montat monorailul (trenulețul montagne russe). Din motive necunoscute acesta s-a urcat pe o schelă, dar vântul puternic l-a aruncat pe caldarâm, omul izbindu-se cu violenţă cu capul de ciment, de la o înălţime de 3,5 metri.

Descoperirea de vineri seara este ultima dintr-un şir de morţi subite consemnate în ultimele zile. Cu câteva ore mai devreme, un profesor al şcolii din Poienarii de Muscel (jud. Argeş), a fost găsit mort în apartamentul său din Câmpulung.

ADVERTISEMENT

lon Popescu avea 57 de ani, locuia singur și nu mai fusese văzut din data de 30 august. Colegii săi au intrat în alertă în momentul în care bărbatul nu a apărut la şcoală pentru pregătirile începutului de an şcolar.

Tot în Argeş, dar la Bascov, un bărbat de 55 de ani a fost găsit mort în casă de către un vecin. “În seara zilei de 8 septembrie, poliţiştii piteşteni au fost anunţaţi prin serviciul 112 cu privire la faptul că un bărbat de 55 de ani a fost găsit decedat la domiciliul său de pe raza localităţii Bascov.

ADVERTISEMENT

Din verificările preliminare, efectuate de poliţiştii din cadrul Biroului pentru Investigaţii Criminale Piteşti, a rezultat că bărbatul prezenta o plagă tăiată la un membru superior, posibil survenită ca urmare a unei autoaccidentări, care a generat o leziune cu pierdere masivă de sânge”, a transmis poliţia.

ADVERTISEMENT
Tags: