Life

Încă un nume mare din muzica internațională s-a stins din viață. Avea 77 de ani

Un artist cunoscut din muzica internațională a încetat din viață. Regretatul cântăreț avea 77 de ani. Cine a făcut anunțul.
20.09.2023 | 12:20
Inca un nume mare din muzica internationala sa stins din viata Avea 77 de ani
Un artist cunoscut din muzica internațională a încetat din viață. Regretatul cântăreț avea 77 de ani. Cine a făcut anunțul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Încă un nume mare din muzica internațională s-a stins din viață. Avea 77 de ani. Vestea nefericită a fost făcută publică de partenera care i-a fost alături până la ultima suflare. Femeia face parte din aceeași breaslă.

Un artist cunoscut din muzica internațională a încetat din viață. Regretatul cântăreț avea 77 de ani. Cine a făcut anunțul

Un artist cunoscut din muzica internațională a încetat din viață. Regretatul cântăreț, pe numele său Lou Deprijck, avea 77 de ani. Acesta este un muzician și un compozitor de origine belgiană și autorul hitului Ça plane pour moi, interpretat de Plastic Bertrand.

ADVERTISEMENT

Anunțul a fost dezvăluit în cursul zilei de marţi, 19 septembrie 2023, de partenera sa. Conform informațiilor furnizare de AFP, Vanessa Vanderkimpen, i-a fost alături până în ultimele clipe. Cauza morții nu a fost anunțată.

Femeia, care este la rândul său artistă, specializată în imitarea regretatului artist Michael Jackson, l-a numit pe regretatul compozitor „bărbatul meu”. Mai mult, cântăreața a declarat că va rămâne unica sa dragoste.

ADVERTISEMENT

„Dragul meu, bărbatul meu… Te-am însoţit până la ultima ta suflare aşa cum ţi-ai dorit… Vei fi singura şi ultima mea dragoste”, a spus partenera lui Lou Deprijck, mai arată sursa menționată mai devreme.

Cine a fost artistul Lou Deprijck

Lou Deprijck s-a născut în anul 1946 la Lessines (vest), în Belgia francofonă. Regretatul artist a fost un personaj emblematic al vieţii de noapte şi al petrecerilor din Bruxellesul anilor ’70 şi ’80. A avut numeroși prieteni artiști.

ADVERTISEMENT

Printre aceștia se numără Grand Jojo, cunoscut pentru piesa On a soif, și cineastul Jan Bucquoy. Muzicianul a preluat la un moment dat Musée du slip de la Jan Bucquoy, deschis iniţial în centrul Bruxellesului.

Mai târziu, avea să-și instaleze în propria locuinţă din Lessines colecţiile de lenjerie intimă ale muzeului, care au aparţinut unor vedete. În 2006 a fost ales de marca Coca-Cola pentru o campanie de publicitate în Asia de Sud-Est.

ADVERTISEMENT

Numele regretatului Lou Deprijck va rămâne asociat pentru totdeauna cu Ça plane pour moi. Melodia reprezintă un hit lansat la sfârşitul anului 1977 şi care a devenit rapid un fenomen mondial. A fost cântat de numeroși artiști și trupe cunoscute.

ADVERTISEMENT