Life

Doliu la Hollywood. A murit un celebru actor din serialul “Tânăr și neliniștit”

Doliu la Hollywood după ce un celebru actor din serialul de renume "Tânăr și neliniștit” s-a stins din viață. Avea doar 43 de ani.
18.09.2023 | 19:52
Doliu la Hollywood A murit un celebru actor din serialul Tanar si nelinistit
Doliu la Hollywood. A murit un celebru actor din serialul "Tânăr și neliniștit”. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doliu la Hollywood după ce un celebru actor din serialul “Tânăr și neliniștit” a murit. Avea doar 43 de ani și a jucat în numeroase producții de succes de-a lungul anilor săi de activitate.

Doliu la Hollywood după ce un celebru actor din serialul “Tânăr și neliniștit” a murit

Este doliu la Hollywood după ce actorul Billy Miller a murit. Acesta era cunoscut publicului larg pentru rolul lui Billy Abbott din “Tânăr şi neliniştit”. Actorul avea doar 43 de ani.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește cauza morții, managerul său a anunțat public că Billy Miller se lupta cu depresia de o bună perioadă de timp. Se pare însă că în final, actorul nu a mai rezistat.

Informația a fost confirmată chiar în cursul zilei de duminică, în cadrul unei declarații publice. Menționăm faptul că faimosul actor de la Hollywood s-a născut pe 17 septembrie 1979, în Tulsa, Oklahoma.

ADVERTISEMENT

Billy Miller avea 43 de ani

Acesta a murit în cursul zilei de vineri, în Austin, Texas, chiar înainte de ziua sa de naștere. De-a lungul carierei sale înfloritoare, acesta a bifat și mai multe premii pentru rolurile jucate.

Mai exact, actorul de Hollywood a câștigat trei premii Daytime Emmy. Două dintre acestea au fost pentru cel mai bun actor în rol secundar. Cel de-al treilea premiu obținut a fost cel pentru cel mai bun actor principal, în rolul său din “Tânăr și neliniștit”.

ADVERTISEMENT

Billy Miller a jucat în serialul longeviv ”Tânăr și neliniștit” din 2008 și până în anul 2014. Mai apoi, acesta a apărut în “General Hospital” din 2014 până în 2019. Printre altele, el a mai jucat și în ”American Sniper”, dar și în serialele TV “Ray Donovan” și “Suits”.

Cele mai recente roluri le-a avut în “NCIS” și “The Rookie”. Iar acesta nu este singurul nume de la Hollywood care a întristat lumea filmului. La începutul lunii august, o celebră actriță a murit.

ADVERTISEMENT

Este vorba despre Anne Heche, care s-a stins din viață la doar 53 de ani. Actrița a fost implicată într-un accident rutier, iar timp de o săptămână a fost în comă. În final însă, trupul ei a cedat.

Familia anunța că șansele de supraviețuire sunt minime, având în vedere rănile suferite. Și iată că după doar câteva zile, decesul celebrei actrițe a fost confirmat.

ADVERTISEMENT