News

Încă un primar PNL nemulțumit de coaliția cu PSD. Lucian Costin, edilul din Tecuci: ”Eu, personal, nu pot vota stânga”

Lucian Costin, primarul PNL din Tecuci, se arată nemulțumit de deciziile din Coaliție. Edilul susține că nu poate vota lista comună pentru euroaprlamentare
01.04.2024 | 17:01
Inca un primar PNL nemultumit de coalitia cu PSD Lucian Costin edilul din Tecuci Eu personal nu pot vota stanga
Lucian Costin, nemulțumit de listele comune de candidați Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Lucian Costin a declarat că la nivelul județului Galați se discută încă despre listele de candidați pentru alegerile locale. Și a acuzat PSD că vrea să acapareze atât candidatura pentru președintele Consiliului Județean, cât și pe cea pentru primăria municipiului reședință de județ.

Încă un primar PNL nemulțumit de coaliția cu PSD

Primarul municipiului Tecuci a susținut într-o declarație pentru o televiziune locală că la nivelul structurilor centrale PNL-PSD se discută despre o eventuală candidatură comună.

ADVERTISEMENT

”Interesant e că a fost în discuție inclusiv Județul Galați, unde PNL trebuia să preia candidatura CJ. Nu s-a ajuns în acest moment la o înțelegere finală, probabil că în birourile centrale se mai discută acest lucru (…).

Dacă se va lua o decizie, e un lucru bun. Dacă nu se va lua o decizie, vom merge separat (…). Un element de noutate ar fi dacă s-ar ajunge la o înțelegere pentru ca această candidatură (la CJ Galați n.r.) să fie a PNL-ului, iar la municipiul reședință de județ să rămână a PSD-ului”, a declarat Lucian Costin pentru Reperul TV.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte a alianței de guvernare, președintele CJ Galați, Costel Fotea (PSD), declară că nimic din ceea ce a declarat edilul din Tecuci nu este adevărat.

”În disperare de cauză, liberalii gălățeni aruncă pe piață tot felul de minciuni. Așa înțeleg ei campania electorală. Eu am primit validarea de la Consiliul Politic Național al PSD pentru a candida pentru președinția CJ Galați.

ADVERTISEMENT

De asemenea, am primit confirmarea de la Organizația Județeană a PSD Galați. Ceea  ce a declarat primarul din Tecuci este o mare minciună”, a declarat Costel Fotea pentru sursa citată.

Primarul din Tecuci s-a declarat nemulțumit și de ideea ca PSD și PNL să meargă pe aceeași listă la alegerile europarlamentare. ”Iau foarte în serios dacă voi vota această listă de europarlamentari.

ADVERTISEMENT

Eu, personal, nu pot vota stânga. Analizez foarte serios dacă pot să votez această listă (…). Astăzi, eu n-o pot vota! Nu m-au convins oamenii de pe această listă comună”, a mai declarat Lucian Costin.

ADVERTISEMENT