Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Robert Niță l-a evitat pe Rrahmani înainte de România – Kosovo. „Mi-a fost frică”

Toți ochii sunt pe meciul dintre România și Kosovo. După partida dezamăgitoare cu Israel, tricolorii sunt obligați să câștige cele trei puncte pentru a rămâne în cărți la Euro.
12.09.2023 | 11:50
Robert Nita la evitat pe Rrahmani inainte de Romania  Kosovo Mia fost frica
Rrahmani e pregatit de duelul cu Romania. foto: inquamphotos.com
ADVERTISEMENT

România se pregătește de duelul de pe Național Arena contra celor de la Kosovo. Echipa lui Iordănescu vine după un val de critici din meciul cu Israel, iar o victorie ar șterge cu buretele prestația din partida trecută. Nu va fi însă ușor. La Kosovo joacă Rrahmani, noua senzație a Ligii I.

România – Kosovo, un meci decisiv

“Este un meci greu, dacă ne uităm și prin prizma valorii financiare a lotului, Kosovo e peste noi în momentul de față. Au câteva individualități. Dacă ne uităm că un jucător din Kosovo vine în România și cred că are cel mai bun debut al unui străin în Superligă”, a declarat Robert Niță.

ADVERTISEMENT

“I-ai dat și tu un mesaj lui Rrahmani?”, a întrebat Horia Ivanovici, moment în care Robert Niță a răspuns: “Mi-a fost frică să nu-l ambiționez. Să nu zică că îi dă lui Moldovan din toate pozițiile. Și așa am evitat, am zis lasă-l așa că poate uită. Bine nu cred că va juca Rrahmani, nu va fi titular.

De intrat intră. Și la Craiova el a intrat, doamne ajută să nu fie la fel. La Craiova intră după pauză și dă două goluri”. Moderatorul Horia Ivanovici a continuat discuția: “Dăi și tu un mesaj lui Rrahmani să fie și el puțin patriot. Joci, mănânci pâine de aici din Superligă”.

ADVERTISEMENT

Rrahmani poate înscrie în poarta colegului său de la Rapid, Moldovan

Rapid va avea jucători în ambele naționale la România – Kosovo. Moldovan va fi de partea tricolorilor, iar Rrahmani în tabăra oaspeților. Abordarea tactică va fi decisivă în obținerea unei victorii. La meciul cu Israel, tricolorii s-au apărat cu toată echipa și nu au obținut decât un punct.

Replica lui Robert Niță a venit imediat: “Dacă o ține așa va mânca cozonac. Am vorbit și pe canalul meu de youtube despre băieții aceștia. Acum, fotbalistic, nici mie nu îmi convine, ca suporter. Dar iar ne luăm că ăla e Ileana Cosânzeana. Că sunt tatuați, că au nu știu ce mașini.”.

ADVERTISEMENT

“Să nu-l nimerești pe fundaș, p-ăla de la Napoli. Bine are fundaț la Napoli care a câștigat campionatul jucând titular toate meciurile”, a declarat Alin Buzărin, completat de Horia Ivanovici: “Voi vă dați seama cu cine jucăm? Jucăm contra unui fundaș de la Napoli”.

România este pe locul secund în grupă cu 9 puncte în 5 partide. Kosovo a avut un început slab de campanie. Oaspeții ocupă poziția a 5-a în clasament și nu au reușit nicio victorie în cele 5 partide disputate. Echipa lui Iordănescu stă bine pe statistică. Tricolorii nu au nicio înfrângere în cele 5 meciuri jucate.

ADVERTISEMENT

În fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30 FANATIK SUPERLIGA se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial. Maine va fi o ediție specială de FANATIK SUPERLIGA de la 10:30.

DEZBATERE INCINSA inainte de Romania - Kosovo

ADVERTISEMENT