Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Salariul infim pe care îl lua Dugandzic în România. Ce bani plătește un club important din SuperLiga

Valeriu Iftime a vorbit despre salariul pe care îl lua Dugandzic la FC Botoșani. Patronul echipei moldovenești a dezvăluit sumele pe care fotbaliștii le primesc în România.
11.09.2023 | 10:00
Salariul infim pe care il lua Dugandzic in Romania Ce bani plateste un club important din SuperLiga
Valeriu Iftime a vorbit despre salariu pe care îl lua Dugandzic la FC Botoșani. Patronul echipei moldovenești a dezvăluit sumele pe care fotbaliștii le primesc în România.
ADVERTISEMENT

Al-Tai, formație la care mai joacă și Andrei Cordea, l-a cumpărat și pe atacantul croat de la Rapid, pentru 2 milioane de euro. Valeriu Iftime a discutat despre salariul pe care Dugandzic îl lua la FC Botoșani. Banii pe care Marko îi primea în România erau foarte puțini, în comparație cu cei 1 milion de euro pe sezon, pe care îi câștigă acum în Arabia Saudită.

Salariul infim pe care îl lua Dugandzic în România

La FANATIK SUPERLIGA, Valeriu Iftime a vorbit despre noul jucător pe care îl va transfera la FC Botoșani. Patronul moldovenilor va avea parte tot de un atacant croat și speră că va fi la nivelul fostului jucător de la Rapid, actual fotbalist la Al-Tai.

ADVERTISEMENT

Totodată, Iftime a vorbit despre salariul pe care îl lua Dugandzic la clubul său. Finanțatorul lui FC Botoșani a explicat sumele pe care le dă jucătorilor străini și a făcut comparația cu cerințele pe care le au fotbaliștii români.

“Cred că vine azi un vârf de atac, vine un croat. Sper să fie nepotul lui Dugandzic. Nu știu cum îl cheamă și nici n-ai cum să știi cum îi cheamă. La Botoșani sunt jucători străini, pentru că reușesc eu să vorbesc cu ei și să îi ademenesc. Ei vin pe 4000-5000 de euro salariu. Niciun jucător român care are o anumită carte de vizită, nu vine fără 7000-8000 de euro. 

ADVERTISEMENT

Dugandzic a venit la noi pentru 3000-3500 de euro pe lună. După un an de zile i-am mărit eu salariul, fără să aibă asta în contract. Dar majoritatea când vin la mine, vin pe 3000-3500 sau chiar 2500 de euro.

Iar dacă rămâneau după un an și jucau le măream la 4000-5000 de euro ca să fie într-o zonă confortabilă. După 2 ani, chiar dacă le mai creșteam o dată, ajungeau la 8000-10.000 de euro.”, a declarat Valeriu Iftime.

ADVERTISEMENT

Ce salariu a avut Cîmpanu la FC Botoșani?

Valeriu Iftime a explicat că jucătorii străini vin pe mai puțini bani față de fotbaliștii români, care nu acceptă cu ușurință salarii mai mici. Cu toate acestea, patronul de la FC Botoșani a dat ca exemplu salariul lui Cîmpanu și a explicat de ce nu dă salarii la fel ca la FCSB sau Universitatea Craiova.

“Străinii acceptă să vină și pe bani mai puțini decât românii. Cîmpanu nici 1000 nu a avut când a venit, pentru că era junior, l-am luat de la Chiajna. După un timp i-am mai mărit salariul.

ADVERTISEMENT

Eu nu îmi bat joc de ei. Cred că la Botoșani plătesc cumva echilibrat la nivelul la care eu cred că poate un privat să finanțeze un club. Eu pot să le dau și mai mult, dar dacă dau la un jucător 10.000 de euro, am spart vestiarul. “, a mai spus Valeriu Iftime, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Salariul lui Nicușor Stanciu în Arabia Saudită

ADVERTISEMENT