Sport

Încasăm la pariuri încă de luni! Meciurile care nu trebuie să-ți lipsească de pe bilet!

În așteptarea etapelor intermediare programate la jumătatea aceastei săptămâni, am alcătuit o selecție cele mai tentante dispute ale zilei
20.09.2021 | 13:56
Incasam la pariuri inca de luni Meciurile care nu trebuie sati lipseasca de pe bilet
ADVERTISEMENT

În Europa se joacă la foc automat în această perioadă. Nici nu s-au încheiat bine etapele din weekend, că deja unele echipe se pregătesc de următoarele jocuri, fie că este vorba de partide din campionat sau cupe naționale.

Până vom prezenta recomandările noastre pentru mijlocul încins de săptămână, am ales o selecție cu restul de meciuri rămase de disputat azi și am alcătuit un bilet, sperăm noi, tocmai bun pentru a încasa de lunea și pentru a ne asigura bugetul de pariuri pentru zilele următoare.

ADVERTISEMENT

Poți intra și tu în joc, mai ales că Superbet are o ofertă specială pentru tine în această lună!

Koeman își joacă postul la Barca, noi jucăm goluri!

Primul meci ales pe bilet, Barcelona – Granada. După înfrângerea rușinoasă din Liga Campionilor, Ronald Koeman este sub presiune. Are nevoie de o victorie, dar mai ales de o prestație convingătoare.

ADVERTISEMENT

Rămâne de văzut cum vor reacționa la comenzi elevii săi, prin Barcelona zvonindu-se că soarta olandezului este deja pecetluită, iar Jordy Cruyff deja se pregătește să asigure interimatul. Este riscant să mergem pe un 1 solist, dar un meci de goluri este foarte probabil, așa că, +3 este o foarte bună opțiune.

Duelul campionilor mondiali, în Serie B!

Un meci spectaculos, de goluri se anunță și în Serie B. Frosinone – Brescia sunt două echipe care au același obiectiv în acest sezon, și anume promovarea în prima ligă italiană. Vom avea un duel între doi campioni mondiali pe cele două bănci, Fabio Grosso vs. Filippo Inzaghi, iar jocul se anunță unul deschis, tocmai bun pentru un pariu de ambele marchează.

ADVERTISEMENT

În Portugalia, Braga, o echipă cu pretenții de cupe europene, este favorită în fața lanternei din Portugalia, Tondela, o echipă care a contabilizat 5 înfrângeri în primele 5 etape din Primeira Liga.

În completarea biletului am mizat pe două partide de 3+, Hammarby – Varbergs din Suedia și Wehen – Dortmund II din liga a treia germană și am închis selecția cu un GG perfect realizabil în PSV II – Den Haag, în liga doua olandeză!

ADVERTISEMENT

6 meciuri, cotă 14, miză 40 de lei, pentru un câștig de 600 de lei!

Din 6 meciuri am generat o cotă de 14, și am plasat deja biletul la SUPERBET, pe o miză de 40 de lei!  Ai mai jos dovada și codul biletului!

Poți juca și tu, iar pe de altă parte poți profita și de super-oferta cunoscutei case de pariuri!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

 

ADVERTISEMENT