News

Incendiu cu final tragic la Câmpina: bărbat găsit carbonizat în apartament, zeci de persoane evacuate

Un puternic incendiu s-a produs miercuri dimineață la un bloc din Câmpina. Un locatar a murit carbonizat, alte zeci de persoane fiind evacuate.
13.12.2023 | 08:15
Incendiu cu final tragic la Campina barbat gasit carbonizat in apartament zeci de persoane evacuate
Bloc din Câmpina, afectat de un puternic incendiu. Un mort și zeci de persoane evacuate. Sursa foto: Facebook/Știri Prahova
ADVERTISEMENT

Un incendiu puternic, cu urmări tragice, s-a produs la primele ore ale dimineții zilei de miercuri, 13 decembrie, la Câmpina. Un bărbat a fost găsit carbonizat în apartament, iar zeci de persoane au fost evacuate.

Bloc din Câmpina, afectat de un puternic incendiu. Un mort și zeci de persoane evacuate

Din primele informații, focul a izbucnit la un apartament situat la primul etaj al unui bloc din municipiul Câmpina, pe Bulevardul Carol. Potrivit ISU Prahova, la fața locului s-au deplasat de urgență 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de salvare de la înălțime și un echipaj SMURD.

ADVERTISEMENT

Un total de 15 persoane din blocul cuprins de incendiu s-au autoevacuat din cauza fumului care le-a intrat în apartamente. Alți șapte locatari au fost evacuați de către pompieri, printre care și un bătrân.

A existat, din nefericire, și o victimă. În apartamentul afectat de incendiu, echipele de pompierii au găsit un bărbat decedat, carbonizat. Intervenția echipajelor de pompieri a continuat și după zorii zilei.

ADVERTISEMENT

În apartamentul afectat, incendiul se manifestă la nivelul unei camere, în care, din nefericire, pompierii au identificat o persoană de sex masculin carbonizată.

Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina acționează pentru localizarea şi lichidarea incendiului produs la apartamentul din blocul de pe Bulevardul Carol.

ADVERTISEMENT

La locul solicitării s-au deplasat de urgenţă 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de salvare de la înălţime şi un echipaj SMURD”, informează ISU Prahova, citat de Agerpres.

Mai multe incendii raportate în această săptămână în județul Prahova

A fost un debut de săptămână alert pentru pompierii din Prahova. Luni și marți, mai multe incendii au avut loc în acest județ. Numai în noaptea de luni spre marți, două incendii au fost consemnate în regiune, unul dintre ele soldându-se cu decesul unei persoane, care a fost carbonizată.

ADVERTISEMENT

Acest incendiu cu final mortal s-a produs într-o locuință din comuna Șotriile, sat Plaiul Câmpinii. Aici au intervenit pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Câmpina. La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta generalizat pe o suprafață de aproximativ 70 mp.

Angajații ISU au acționat rapid. În cel mai scurt timp, au reușit să localizeze incendiul și au depus eforturi pentru lichidarea acestuia. Din nefericire, acest eveniment a fost soldat cu decesul unui bărbat în vârstă de aproximativ 30 ani. El a fost găsit carbonizat.

Un alt incendiu a avut loc la o altă gospodărie, de data aceasta în Aluniș, în jurul orei 01:30. Pompierii militari din cadrul Detașamentului de Pompieri Vălenii de Munte au intervenit pentru localizarea și lichidarea acestuia. La locul evenimentului s-au deplasat de urgență trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

ADVERTISEMENT
Tags: